.

.

CUTULAMO Yürümeye Başlayan Çocuk Kamerası, Çocuklar için Dijital Kamera Günlük Çekim için 1000mAh Pil Kaymaz (Mavi)

CUTULAMO Yürümeye Başlayan Çocuk Kamerası, Çocuklar için Dijital Kamera Günlük Çekim için 1000mAh Pil Kaymaz (Mavi)

₺ 133.80

Stokta
Mağazada

【CİLT TİPİ MALZEME VE çocuklar İÇİN İYİ】- Gıda sınıfı ABS malzeme, yuvarlak ve sevimli şekil tasarımı, kaymaz ve sürtünmeye dayanıklı, rahat ve nazik tutuş, çocukların hassas cildi için bakım. 【POWERFUL BATTERY】 - Büyük kapasiteli 1000 m Ah pil, güçlü dayanıklılık, USB arayüzü kolayca doldurmak güç. 【ÇOKLU DİL】 - 2.4 inç IPS ekranlı, ingilizce, Çince, İtalyanca, Fransızca vb.Dilleri destekler. 【ÇOCUKLAR İÇİN tasarım】 - Çocuklar için özel olarak yapılmış eğlenceli bir kamera, çocukların kendi dünyalarını keşfetmelerine izin vermek için cep telefonlarından ve oyun konsollarından daha iyi bir hediye. 【AVANTAJLARI】 - 15 çeşit karikatür fotoğraf çerçevesi, 8 çeşit özel efekt, doğanın ve heyecanın her anını yakalayın ve aynı anda birden fazla oyunu destekleyin.Özellik : 1. Gıda sınıfı ABS malzeme, yuvarlak ve sevimli şekil tasarımı, kaymaz ve sürtünmeye dayanıklı, rahat ve yumuşak tutuş, çocukların hassas cildi için bakım.2. 15 çeşit karikatür fotoğraf çerçevesi, 8 çeşit özel efekt, doğanın ve heyecanın her anını yakalayın ve aynı anda birden fazla oyunu destekleyin.3. Büyük kapasiteli 1000 m Ah pil, güçlü dayanıklılık, USB arayüzü kolayca güç doldurmak.4. Çocuklar için özel olarak yapılmış eğlenceli bir kamera, çocukların kendi dünyalarını keşfetmelerine izin vermek için cep telefonlarından ve oyun konsollarından daha iyi bir hediye.5. 2.4 İnç IPS ekran ile, desteklenen diller ingilizce, Çince, italyanca, Fransızca, vb.Şartname : Öğe Türü : Çocuk kameramalzeme : ABSColor : Resim Gösterildiği Gibiağırlık : Yaklaşık. 1 lityum pil kullanımı 1000m Ah How İnşa Obur Snake Battery için 196g/11 oz Screen : 2.4 inç IPS screen Photo çözünürlük : 20 MPVideo çözünürlük : 1920 x 1080/1280 x 720/640x480 Photo format : JPGVideo format : AVİPreview modu : video, resim playback Optical frekans : 50-60 hz Language : Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, İngilizce, İtalyanca, Fransızca, etc Game : : : . Açmak için güç düğmesine uzun basın, güç açıldığında mavi gösterge ışığı yanar; kapatmak için güç düğmesine tekrar uzun basın ve mavi gösterge ışığı şu anda kapalı2. Video modunda, video moduna geçmek için "mod düğmesine" kısa basın, ekranın sağ üst köşesinde sırasıyla video hızı ve video simgesi görüntülenir; videoyu başlatmak için "video/fotoğraf" düğmesine kısa basın, videonun olduğunu göstermek için video göstergesi yanıp sönmeye başlar. çalışma ;3. Kamera modunda, kameraya geçmek için "mod düğmesine" kısa basın.

Karakterislikler teklif

Item Type:
Children Camera
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 196g/6.9oz
Screen:
2.4 inch IPS screen
Photo resolution:
20MP
Video resolution:
1920x1080/1280x720/640x480
Photo format:
JPG
Video format:
AVI
Preview mode:
video, image playback
Optical frequency:
50/60 hz
Language:
Simplified Chinese, Chinese Traditional, English, Italian, French, etc
Game:
for Gluttonous Snake
Battery:
Built-in lithium battery 1000mAh
How to use:
1. Long press the power button to turn on, the blue indicator light will light up when the power is turned on; long press the power button again to shut down, and the blue indicator light is off at this time :
2. In video mode, short press the mode button to switch to the video mode, the upper right corner of the screen will display the video rate and video icon respectively; short press the video/photograph button to start video, the video indicator starts to flash to indicate that the video is working ; :
3. In the camera mode, short press the mode button to switch to the camera :

Alıcılar da seçin