.

.

Güneş ışığı 8ft yüksek gerilim kumaş ekran standı ile özel ısı transferi zemin baskı (SwiftTUBE) (16x8ft w/Baskı çift Taraflı)

Güneş ışığı 8ft yüksek gerilim kumaş ekran standı ile özel ısı transferi zemin baskı (SwiftTUBE) (16x8ft w/Baskı çift Taraflı)

₺ 32.97

Stokta
Mağazada

1. Yıkanabilir daha az grafik baskı, ısı transferi canlı renk. 2. Aletsiz boru şeklindeki ekran. 3. Kolay ve hızlı kurulum ve sökme için Push-fit bağlantı yapısı. 4.Taşıma ve depolama için kompakt ambalaj. 5. Yastık kılıfı afiş tasarımı.Temiz görüntü, banner'ın kenarlarında tüp gösterilmiyor.AVANTAJLARI 1. Aletsiz boru şeklindeki ekran 2. Push-fit bağlantı yapısı 3. Kolay ve hızlı kurulum ve sökme 4. Nakliye ve depolama için kompakt ambalaj n5. Yastık kılıfı afiş tasarımı 6. Temiz görüntü, banner'ın kenarlarında tüp gösterilmiyor ÜRÜN AÇIKLAMASI Stand : Bu yeni geliştirilen boru şeklindeki ekran, benzersiz push-fit bağlantı yapısı ile tamamen aletsizdir.Afiş : Grafik, beyaz arka grafikli tek taraflı baskı veya çift taraflı baskı olabilir.Renk daha parlak ve canlı olduğu için ısıya preslenmiş boya süblimasyon kumaş grafiğini öneriyoruz.Ayrıca, grafik afiş katlanabilir, yıkanabilir ve solması kolay değildir.NAKLİYE BİLGİLERİ Stand ve afiş, birinci sınıf yastıklı naylon torba ve oluklu karton kutu ile birlikte gelir.Karton kutu boyutu : 35.83" x 12" x 9.65", 4' genişliğinden 14' genişliğine kadar bir set için 1 karton; 16' genişliğinden 20' genişliğine kadar bir set için 2 karton; 30' genişliğinde bir set için 3 karton.Sadece grafik siparişler için, grafik sadece karton kutuya paketlenebilir, naylon torba verilmez.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin