.

.

Zanaat tutkal tabancaları yüksek sıcaklık, 2 V 40 W elektrikli sıcak tutkal tabancası DIY sanat el sanatları ısı onarım aracı

Zanaat tutkal tabancaları yüksek sıcaklık, 2 V 40 W elektrikli sıcak tutkal tabancası DIY sanat el sanatları ısı onarım aracı

₺ 39.27

Stokta
Mağazada

Sıcak tutkal, ısıtma bileşeni olarak bir seramik PTC termistör kullanır ve ısıtma hızı hızlıdır.Bu ürünün elektriksel yalıtım mukavemeti bozulmadan 3750v/dk'dır.Oyuncak modeli, yapay çiçekler, Noel ağaçları, süslemeler, metal işleri, elektronik devre kartı, ahşap ürünler, karton vb.Için uygundur.Ergonomik tasarım ve uygun boyut, kullanımı rahat hale getirir.Ahşap, plastik, karton, cam, seramik, taş, tekstil, mantar, deri, metal gibi yapıştırmalarda kullanılır.Özellik : 1. Bu ürünün elektriksel yalıtım mukavemeti bozulmadan 3750v/dk'dır.2. Sıcak tutkal, ısıtma bileşeni olarak bir seramik PTC termistör kullanır ve ısıtma hızı hızlıdır.3. Deforme olmadan yüksek basınç ve sıcaklığı korumak için yüksek kaliteli PVC, elektronik bileşenler ve alüminyum malzemeden üretilmiştir.4. Ergonomik tasarım ve uygun boyut, kullanımı rahat hale getirir.5. Ahşap, plastik, karton, cam, seramik, taş, tekstil, mantar, deri, metal gibi yapıştırmalarda kullanılır.Şartname : Durum : %100 % Yenİöğe Tipi : Sıcak tutkal tabancasımalzeme : PVC + Eelektronik Bileşenler + Alüminyu Mrenk : resimde gösterildiği gibiboyutu : Yaklaşık.16. 2x14.5 cm/6.4x5.7in(L x H) Hat Uzunluğu : Yaklaşık.93 cm / 36.6 ingüç : 40 Wvoltaj : 12 Vağırlık : Yaklaşık.178g / 6.3 oz Paket Listesi : 1 x Sıcak Tutkal tabancasınot : 1. Izin lütfen 1-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.2. Bu ürün kullanmak için 11mm tutkal çubukları ile eşleşmelidir (dahil değildir).3. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.4. Tutkal çubuğu sıcak tutkal tabancasına yerleştirildikten sonra, lütfen 3-5 dakika sabırla bekleyin.Lütfen dağıtmadan önce yapıştırılacak aksesuarları yan tarafa koyun.Tutkal çabuk kurur.Lütfen ürünü hızlı bir şekilde bulun.

Karakterislikler teklif

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hot Glue Gun
Material:
PVC + Eelectronic Components + Aluminum
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.16.2x14.5cm/6.4x5.7in(L x H)
Line Length:
Approx.93cm/36.6in
Power:
40WVoltage
Weight:
Approx.178g/6.3oz
Package List:
1 x Hot Glue Gun :
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. This product need to match with 11mm glue sticks to use(not included). :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
4. After the glue stick is placed in the hot glue gun, please wait patiently for 3-5 minutes. Please put the accessories to be glued to the side before dispensing. The glue is dry quickly. Please locate the product quickly. :

Alıcılar da seçin