.

.

ZHU-CL lcd ekran Çift Modlu 6 Dişliler Dövme Güç Kaynağı Dövme Makinesi Kitleri Aurora 2 Dövme Araçları

ZHU-CL lcd ekran Çift Modlu 6 Dişliler Dövme Güç Kaynağı Dövme Makinesi Kitleri Aurora 2 Dövme Araçları

₺ 308.37

Stokta
Mağazada

- Kullanımı kolay. - 6.6 OZ ağırlığında dengeli tasarım. - LCD ekran, high-end sezgisel. - Astar ve gölgeleme makinesi için iyi. - Çift mod değiştirme.Size her zaman profesyonel tavsiyemizin yanı sıra tatmin edici ve hızlı müşteri hizmetleri sunacağız.Şartname : Renk : Siyahmalzeme : Kütük Uçak Alüminyu Mvoltaj Aralığı : 1.5~16yükseklik : 3.4 cmağırlık : 150 gözellikler : - Kullanımı kolay.- Çift mod değiştirme.- 6.6 OZ ağırlığında dengeli tasarım.- LCD ekran, high-end sezgisel.- Astar ve gölgeleme makinesi için iyi.- Uzun vadede inşa etmek ve asla ısınmamak.- Kütük uçak alüminyum kullanılarak yapılan makine.- Altı vites değiştirme ayarı, sadece vites değişimini net ve sezgisel olarak görmekle kalmaz, aynı zamanda yaratılışınız için daha uygundur.- İthalat Dayanıklı Makine Çekirdeği, daha güçlü güç, daha dayanıklı kalite, 24 saat çalışabilir (lütfen dinlenirken gücü kapatın).Paket içeriği : 1 x Dövme Güç Kaynağı1 x Güç Adaptörü.

Karakterislikler teklif

Color:
Black
Material:
Billet Aircraft Aluminum
Voltage Range:
1.5~16
Height:
3.4 cm
Weight:
150 g
Features:
- Easy to use. :
- Dual mode switching. :
- Weighs 6.6 OZ balanced design. :
- LCD display, high-end intuitive. :
- Good for lining and Shading machine. :
- Building for long run and never get hot. :
- Machine made using billet aircraft aluminum. :
- Six gear change settings, not only can clearly and intuitively see the gear change, more convenient for your creation. :
- Import Durable Machine Core,more powerful power, more durable quality, can work 24 hours (please turn off the power when you rest). :
Package Included:
1 x Tattoo Power Supply :
1 x Power Adapter :

Alıcılar da seçin