.

.

Ayak Havzası Ayak küvet İliklerine için ayak Ayak Banyosu spa küveti Ayak Banyosu Havzası Ayak küvet Ahşap Ayak emmek (Boyut:

Ayak Havzası Ayak küvet İliklerine için ayak Ayak Banyosu spa küveti Ayak Banyosu Havzası Ayak küvet Ahşap Ayak emmek (Boyut:

₺ 105.30

Stokta
Mağazada

●Tımar : Ayaklarınızı ayak banyosuna batırmak, nasırların çıkarılmasını ve tırnakların kesilmesini kolaylaştırabilir. ●Aile ve arkadaşlar için harika bir hediye, sağlıklı bir yaşam tutun.Pedikür, Detoks veya herhangi bir Ayak Bakımı için mükemmeldir. ●Gevşeme : Ayaklarınızı ayak banyosuna batırmak, gevşemenize ve aşırı çalışan ayaklarınızın gevşemesine yardımcı olmanın etkili bir yoludur. ●Ayak emmek küvet Boyutu : yaklaşık. 36 * 24 * 30 cm. ●ayak küvet Malzemesi : ayak küvet ahşap. ●Bu ayak havzası, ayak ıslatma için benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır.Kova, rahatlık ve uzun boylu olmak için ayaklarınızın şekline uyacak şekilde şekillendirilmiştir, böylece tüm ayaklarınızı ve ayak bileklerinizi ıslatabilir ve yıkayabilirsiniz.Tüm gün ayakta olan varsa, ayaklarınızı iyi rahatlatıcı bir emmek gerekir.Sadece bir ayak ıslatma veya detoks solüsyonunu kovaya karıştırın veya kendi tarifinizi kullanın.Malzeme : ayak banyosu küvet ahşappaket şunlardır : 1 * ayak banyosu●Renk farkı hakkında : Işık göstergesi gibi faktörlerden dolayı renk farkı olacaktır.●Müşteri hizmetleri hakkında : Tam geri ödemeyi destekliyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz, biz 24 saat içinde size cevap verecektir.● Herhangi bir öneriniz varsa, size daha iyi hizmet verebilmemiz için lütfen bir mesaj bırakın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin