.

.

Elektrikli Tırnak Matkap, 45000 RPM Elektrikli Manikür Makinesi Tırnak Matkap Kalem, tırnak törpüsü Tırnak Sanat Ekipmanları

Elektrikli Tırnak Matkap, 45000 RPM Elektrikli Manikür Makinesi Tırnak Matkap Kalem, tırnak törpüsü Tırnak Sanat Ekipmanları

₺ 94.77

Stokta
Mağazada

[Elektrikli Tırnak Matkap] : Bu elektrikli tırnak matkap makinesi, çeşitli problemlerle başa çıkmak kolay, çeşitli tırnak sanatlarının taşlanması, keskinleştirilmesi, kesilmesi, oyulması ve parlatılması için uygundur. [Yüksek Hızlı Rotasyon] : 45000 rpm'ye kadar maksimum tırnak matkap hızı, ileri ve geri isteğe bağlı yön, yüksek verimlilik, tırnak cilasını, ölü cildi ve nasırları hızlı bir şekilde çıkarın, hassas ve tırnağa zarar vermeyin. [Yüksek Performans] : Tırnak matkap Çevre dostu ABS malzeme kullanılır, uzun süreli kullanımı ve sıcak kolay değil.Dayanıklı kolu, düşük titreşim ve düşük gürültü, istikrarlı ve aşınmaya dayanıklı, verimli parlatma çivi. [2 Kontrol Yöntemi] : Manuel ve ayak pedalı çift kontrol yöntemi, manikür ve pedikür gereksinimleri için harika, size keyifli bir manikür veya pedikür deneyimi sunuyor. [Değiştirilebilir Tasarım] : Matkap ucu, çeşitli manikür ihtiyaçlarını karşılamak için dönme ile değiştirilebilir.Matkap ucu sağdan sola sökülerek değiştirilebilir ve soldan sağa vidalanarak sıkıca kilitlenebilir.Paket Listesi : 1 x Ana bilgisayar 1 x Delme Kalemi 1 x Plug 1 x Ayak Pedalı 1 x Kılavuzu 1 x Sondaj kalemlik x 2 Sigorta 2 x Vida 1 32 V Özelliği ABS Renk : Kırmızı Model Numarası : LG610 Gücü : 60 V Hız : 0-45000 RPM Voltaj Giriş/Çıkış Gücü Çivi Makinesi Malzeme Matkap Parçaları özellikler : Durumu : %100 Marka Yeni bir Öğe Türü : : : : Taşıyınız. Matkap ucu, çeşitli manikür ihtiyaçlarının ihtiyaçlarını karşılamak için dönme ile değiştirilebilir. 2. Matkap ucu sağdan sola sökülerek değiştirilebilir ve soldan sağa vidalanarak sıkıca kilitlenebilir. 3. Çok fonksiyonlu profesyonel ayar, küçük gürültü, 45.000 rpm'lik güçlü güç. 4. Ayarlanabilir el ve ayak anahtarları, pozitif ve negatif mod anahtar anahtarları, esnek çalışma, iş verimliliğini artırır. 5. Rotasyonel ayarlanabilir çoklu hızlar, taşlamanın farklı bölümlerine göre ayarlanabilir. 5 dakika hızlı oje taşlama zarar vermeden, el pedi ile vücut üzerinde, daha rahat kullanmak için.Not : 1. Lütfen doğru besleme voltajını kullanın. 2. Lütfen kurulumdan sonra kullanmaya başlayın. 3. Makine çalışırken dönen parçalara dokunmayın. 4. Lütfen güç kapatıldıktan sonra fişi güç kaynağından çıkarın.

Karakterislikler teklif

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Nail Drill Machine
Material:
ABS 
Color:
Red 
Model Number:
LG610
Power:
60V
Speed:
0-45000RPM
Voltage Input/Output Power:
32V
Feature:
1. Drill bit can be replaced by rotational to meet the needs of various manicures needs. :
2. Drill bit can be replaced by unscrewing from right to left, and can be locked tightly by screwing from left to right. :
3. Multi-function professional adjustment, small noise, strong power of 45,000RPM. :
4. Adjustable hand and foot switches, positive and negative mode key switches, flexible operation, improve work efficiency. :
5. Rotational adjustable multiple speeds can be adjusted according to different parts of grinding. 5 minutes quick nail polish grinding without damage, with hand pad above the body, more comfortable to use. :
Note:
1. Please use the correct supply voltage. :
2. Please start using it after the installation. :
3. Do not touches any rotating parts while the machine is running. :
4. Please remove the plug from the power supply after power off. :

Alıcılar da seçin