.

.

PH PandaHall 20 Pairs (40 adet) kulak Konuları Altın Kaplama Pirinç Geçirici Küpe Açık Döngü Damla Küpe Geçirici Bulguları Takı

PH PandaHall 20 Pairs (40 adet) kulak Konuları Altın Kaplama Pirinç Geçirici Küpe Açık Döngü Damla Küpe Geçirici Bulguları Takı

₺ 38.37

Stokta
Mağazada

【Yüksek Kalite】 - Altın kaplamalı pirinçten yapılmış olan bu kulak iplikleri hipoalerjenik, esnek, parlak ve renk dayanıklıdır. 【Kullanımı Kolay】 - Her kulak ipliğinin ucunda, özel diş açma küpelerini kolayca yapmak için güzel ve özel takılar takabileceğiniz açık bir halka vardır. 【Standard Size】 - Uzunluk : 2.8”(70mm) uzun; Genişliği Açık Döngü : 0.06”(1.5 mm); Pin : 27 ölçer (0.7 mm).İnce ama Güçlü Tasarım, Çoğu piercinge uyan Standart Boyut. 【Paket】 - Burada 20 çift (40 adet) kulak ipliği birlikte gelir.Hepsi hasar görmesini veya kaybolmasını önlemek için şeffaf bir koruyucu torbada paketlenmiştir. Verdiğim PARA iade GARANTİSİ bu yıl da Herhangi bir kalite soru, sadece bizimle temas kurmaktan çekinmeyin 24 saat içinde çözmek için cevap verecektir.PH Panda Hall Altın Küpe Şartname Pafta Pirinç Burada ihtiyaçlarını karşılamak için oldukça yeterli olacaktır 40 adet(20 çift) kulak konuları ile birlikte toplam açıklamalarında Malzeme : pirinç, altın kaplama Boyutu : 70 mm uzunluğunda ve 1 mm çapında, 1 mm kalınlığında Döngü : çapı yaklaşık 1.5 mm; Pın : 0,7 mm Paket : 20 çift/40 adet : Kaplama : . Altın kaplamalı pirinçten yapılmış olan bu kulak iplikleri hipoalerjenik, esnek, parlak ve renk dayanıklıdır. -işte her kulak ipliğinin ucunda, özel diş açma küpelerini kolayca yapmak için güzel ve özel takılar takabileceğiniz açık bir halka.Sıcak Uyarı : Gerçek boyut referans boyutundan biraz farklı olabilir.Gerçek renk, bilgisayar monitörlerinin farklı ayarları ve çekim ışığının etkisi nedeniyle biraz değişebilir.Müşteri Hizmetleri : Ürünümüzle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, bize e-posta göndermek için hesabınızdaki "satıcı iletişim" düğmesini tıklayabilirsiniz.Size yardım etmek için çok mutluyuz ve elimizden geldiğince cevap vermeye çalışırız.

Karakterislikler teklif

Material:
brass, golden plated
Size:
about 70mm long, 1mm wide, 1mm thick
Loop:
about 1.5mm in diameter; Pin
Package:
20 pairs/40pcs in total
Descriptions:
--Here comes with 40pcs(20 pairs) ear threads which will be quite enough to meet your needs. :
--Made of brass that is gold plated, these ear threads are hypoallergenic, flexible, shining and color-lasting. :
-here is a open loop on the end of each ear thread with which you can dangle beautiful and special charms to easily make special threader earrings. :
Warm Notice:
Actual size may be slightly different from the reference size. :
Actual color may vary slightly due to the different setting of computer monitors and the influence of the shooting light. :
Customer Service:
If you have any problem of our product, you can click seller contact button in your account to email us. We are delighted to help you and we will reply as soon as we can. :

Alıcılar da seçin