.

.

LEFUYAN sakin okyanus simülasyon akvaryum silindirik balık tankı ışık USB Plug - in LED denizanası ışık renkli renk değiştirme

LEFUYAN sakin okyanus simülasyon akvaryum silindirik balık tankı ışık USB Plug - in LED denizanası ışık renkli renk değiştirme

₺ 95.97

Stokta
Mağazada

Birden fazla renkli ışık değiştirme efektinin huzuruna dalın.EV, OFİS VEYA ÖZEL İHTİYAÇLARI olan İNSANLAR İÇİN HERHANGİ bir KURUM İÇİN HARİKA : Animasyonlu Denizanası Lambası, yerleştirdiğiniz herhangi bir odaya simüle edilmiş deniz yaşamı ve renkli LED aydınlatma getirir.HARİKA bir HEDİYE fikri : Deniz yaşamını seven ya da sadece benzersiz bir tasarım ifadesi yapmak isteyen herkes için mükemmel bir hediye.Noel, Tatil, Partiler, Ev Ofisleri, Yatak Odası veya Oturma Odaları için idealdir. 1. Okyanusun huzuruna ve huzuruna dalın : Sessizce yüzen Denizanası güzel bir ortam yaratır.Hareketler o Denizanalarını o kadar canlı kılıyor ki gerçek olup olmadıklarını sorguluyorsunuz. not.In buna ek olarak, Denizanasından parlayan ışık sadece büyüleyici.2. Harika meditasyon ürünü : Büyüleyici renk değiştiren ışıklarla tanktaki gerçekçi gerçekçi Denizanasının sessiz hareketi, odanızda gün boyunca stresi azaltmaya yardımcı olabilecek güzel, Sakin, huzurlu ve yatıştırıcı bir derin deniz ortamı yaratır.Özel ihtiyaçları olan çocuklar, yetişkinler ve yaşlılar için harika3. ADAPTÖR VEYA PİLLERLE çalışır : USB Adaptörü ile çalışan ünite, herhangi bir 100v-240v şarj portuna sorunsuzca takılabilir.Veya 3x AA pil kullanın (dahil değildir).

Karakterislikler teklif

Product Name:
Jellyfish Light
Product size:
10.5*10.5*30cm
Product material:
plastic + acrylic
Remarks:
3 AA batteries (not included) + USB cable (included)
Operation Manual:
1.Load 3*AA battery or connect the power with USB wire. (Choose one way only,discharge the battery if you use USB wire) :
2.Put clear water inside the tank.(95% full is enough) :
3.Turn on switch on the base of the lamp. :
4.Add 3 drops of detergent into water and wait for about 1 minute to release the bubbles from the tank. :
5.Dip the 2 jellyfish into water then they will float up and down(If there are some bubble under the head of jellyfish,use a stick to turn it over to release the bubbles,or the jellyfish will keep floating on top) :
Do not keep the lamp working more than 8 hours each day to save the life of motor. :
Change the water after about 2 weeks because the water may gone dirty. :
1 x USB LED Jellyfish Light :
1 x USB cable :

Alıcılar da seçin