.

.

JİGUANG Puro Küllük Yeni Seramik Küllük Çin Zanaat Basit El Boyalı Küllük 21X13.8X7. 2 cm;

JİGUANG Puro Küllük Yeni Seramik Küllük Çin Zanaat Basit El Boyalı Küllük 21X13.8X7. 2 cm;

₺ 66.60

Stokta
Mağazada

Ürün Adı : Seramik küllük.Malzeme : Seramik.Özellikler : 21 X13.8 X7.2 cm.Özellikleri ve avantajları : sıcak damgalama, uzun ömürlü renk, temizlemesi kolay, eski taban, el yapımı, üç boyutlu; altın yüksek sıcaklık erime sonra eritilmiş dekoratif porselen edge, değerli metal sır, yani, yüksek sıcaklık ateş, güvenli ve non-toksik döküm için yüksek kaliteli kil seçim yapmak zordur.Kapsam : oturma odası, çalışma, yatak odası, ofis, bar, gizli alan, masaüstü ve açık.Nakliye süresi : yaklaşık 15-25 gelmesi days.Name : Seramik kül tablasımalzeme : seramiközelleştirme : 21 X13.8 X7.2cm Style : Avrupa tarzı, basitözellikler : Son derece basit tasarım, böylece kül tablası dekoratif bir estetiğe sahiptir.Dekor ve küllük, efektleri süslemek ve saklamak için bir araya gelir.Bu sadece bir küllükten daha fazlası, daha çok bir yaşam sanatı gibi.Uygulanabilir : oturma odası, yeni ev taşıma, düğün hediyeleri, açılış töreni, ideal hediyeler, oteller, kulüp sağlamak için arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız için uygunpaket içeriği : 1 X kül tablasınot : 1. Bu ürün sadece kül tablaları içerir ve diğer öğeleri içermez.2. Bu ürün elle ölçülür, bu nedenle ölçüm boyutunda hafif bir hata vardır.Daha fazla bilgi için lütfen gerçek ürüne bakın, lütfen anlayın.3. Herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen bize bildirin ve tam bir geri ödeme veya değiştirme ve güler yüzlü müşteri hizmetleri alacaksınız.Not : 1. Bu ürün sadece bir ürün içerir, manuel ölçüm, 1-3cm2 bir hata olabilir. Spot ve ekran arasındaki fark nedeniyle, resim ve nesne arasında bazı farklılıklar vardır.Profesyonel ambalajlarımız var, detaylara dikkat ediyoruz, müşterilerin iyiliği için, ürünün güvenliğinin size teslim edilmesini sağlamak için her ürünü dikkatlice paketliyoruz.Müşteri Hizmetleri : herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Biz 24 saat içinde en kısa sürede size geri alacak, ben mutlu bir alışveriş diliyoruz!.

Karakterislikler teklif

21X13.8X7.2cm :
Style:
European style, simple
Features:
Extremely simple design, so that the ashtray has a decorative aesthetic. :
Decor and ashtray combine to decorate and store effects. :
This is more than just an ashtray, it is more like an art of living. :
Applicable to:
living room, new house moving, wedding gifts, opening ceremony, suitable for friends or colleagues to provide ideal gifts, hotels, clubs
Package includes:
1X ashtray
Note:
1. This product only contains ashtrays and does not include other items.
2. This product is measured by hand, so there is a slight error in the measurement size. For more information, please refer to the actual product, please understand. :
3. If you are not satisfied with any reason, please let us know and you will receive a full refund or replacement and friendly customer service. :
Note:
1. This product contains only one product, manual measurement, may have an error of 1-3cm
2. Due to the difference between the spotlight and the display, there are some differences between the picture and the object. :
We have professional packaging, attention to detail, for the sake of customers, carefully package each product to ensure that the safety of the product is delivered to you. :
Customer Service:
If you have any questions, please feel free to contact us. We will get back to you as soon as possible within 24 hours, I wish you a happy shopping!

Alıcılar da seçin