.

.

20 Pairs 6D Vizon Kirpikler Doğal Bak, sahte Kabarık Wispy Doğal Yanlış Eyelashes Kalınlaşma Yumuşak Kullanımlık Uzatma Kirpikler(3)

20 Pairs 6D Vizon Kirpikler Doğal Bak, sahte Kabarık Wispy Doğal Yanlış Eyelashes Kalınlaşma Yumuşak Kullanımlık Uzatma Kirpikler(3)

₺ 73.35

Stokta
Mağazada

【6 D Etkisi】 Sahte Kirpikler Uzar ve kalınlaşır, gözlerinizi güzelleştirir ve hareket ettirir. 【Doğal kimyasal elyaf malzemesi】 Doğal Sahte Kirpikler Yumuşak ve rahattır.Gerçek kirpiklere yakın, etki süper doğal ve güzel. 【Reusable design】Thickening Yanlış Eyelashes El İşi, tekrar tekrar kullanılabilir, rahat ve kullanımı kolay.Elbette aşınma ve bakım, sahte kirpikleri tekrar kullanılabilir ve pratik hale getirebilir. 【20 çift】 Uzatma Kirpikleri, farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için 20 çift sahte kirpik seti içerir. 【Beş farklı boyut sağlar】 Sahte Wispy Doğal Sahte Kirpikler Aralarından seçim yapabileceğiniz beş farklı tip vardır, ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Yanlış Eyelashes Malzeme : Kimyasal Elyaf Isteğe Bağlı Tipi : MC-1, MC-2, MC-3, MC-5, MC-6 Miktar : 20 çift / kutu Nasıl kullanılır : Dikkatle yanlış eyelashes cımbız ile.Sahte kirpiklerinizin uzunluğunu eyelinerinizin uzunluğuyla karşılaştırın ve doğru uzunluk ve genişliğe ayarlayın.Sahte kirpiklerin tabanına tutkal ekleyin.Kirpiği doğal kirpiğin tabanına hafifçe tutturun.Gerekirse, göz makyajınızı tamamlamak için göz farı veya göz kalemi kullanın.Paket listesi : 20 x Çift yanlış Eyelashes Not : 1. Lütfen sahte kirpikleri elle değil, kirpik cımbızla çekin.2. Lütfen sahte kirpikleri makyaj temizleyici ile silmeyin.3. Sahte kirpikler göz boyutunuza uyacak şekilde kesilebilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin