.

.

SHPEHP Çok Amaçlı Ayarlanabilir Taslak Sandalye, PU Deri Kolsuz Çalışma Koltuğu Modern 360° Döner Yemek Sandalyesi Sırtlı, SPA

SHPEHP Çok Amaçlı Ayarlanabilir Taslak Sandalye, PU Deri Kolsuz Çalışma Koltuğu Modern 360° Döner Yemek Sandalyesi Sırtlı, SPA

₺ 171.30

Stokta
Mağazada

★[360°dönen bar sandalyesi] : 360° direksiyon esnek, zemine zarar vermeden hareket eder, kullanışlı ve pratiktir. ★[Yüksek Esneklik Sünger] : yüksek esneklik sünger ile dolu, yumuşak ve rahat size farklı bir deneyim getirmek için. ★[Kaldırma sabit kolu] : bakire plastik kullanarak, çevre dostu, toksik olmayan, ince işçilik ve kullanımı rahat. ★[Patlamaya dayanıklı emniyetli hava çubuğu] : Kaldırma/döndürme güvenliğini sağlamak için SGS sertifikası, böylece daha rahat kullanabilirsiniz. ★[Memnuniyet Garantisi] : Değerli müşterilerimizin her birinin mükemmel ürünleri hak ettiğine inanıyoruz.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın ve biz hemen sorunu çözecektir.şartname : Bu kesinlikle zarar vermeyen yeni bir üründür.Bu inanılmaz bir tasarım.Bu taslak sandalye tasarımı, sırtınız ve omurganız için ekstra konfor sağlar.Bu tasarım sırt ağrısını hafifletir.Sandalyenin yüksekliğini , farklı insanlar ve yerler için uygun olan ayarlayıcı ile serbestçe ayarlayın.beyaz, siyah, kahverengi, pembe, mor, kırmızı gül Ayarlanabilir yükseklik : 48 cm Oturma genişliği : 35 Arka yükseklik : Boyutlar Kasa genişliği : 50cm Oturma yüksekliği : 8 cm Uygulanacak yerler : ofisler, aile hayatı, güzellik salonları, barlar, vb PU deri + yüksek yoğunluklu Sünger + metal aksesuarlar Renk özelliği : %100 yepyeni ve kaliteli Malzeme : : .Ürünlerimizi satın alabildiğine sevindim.Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu çözeceğiz.Farklı çekim ortamı ve ekran nedeniyle bazı renk farkı olabilir.Lütfen bunu anlayın.

Karakterislikler teklif

This is a new product with absolutely no damage. :
This is an amazing design. This drafting chair design provides extra comfort for your back and spine. This design relieves back pain. :
Adjust the height of the chair freely with the adjuster , which is suitable for different people and places. :
feature:
100% brand new and high quality :
Material:
PU leather + high density sponge + metal accessories
Color:
white, black, brown, pink, purple, rose red
Adjustable height:
48-60cm
Sitting width:
35cm
Back height:
26cm
Chassis width:
50cm
Sitting thickness:
8cm
Applicable places:
offices, family life, beauty salons, bars, etc.
I am glad you can buy our products. If you have any questions about the product, please contact us via email. We will solve any problems for you. :
There may be some color difference due to the different shooting environment and display. Please understand that. :

Alıcılar da seçin