.

.

CUYT ile Mürekkep Kalem Tutucu Kaligrafi Kitleri, Kristal Dip Kalem, Kaligrafi Kalemler Yazma için Çizim için Set (Renkli)

CUYT ile Mürekkep Kalem Tutucu Kaligrafi Kitleri, Kristal Dip Kalem, Kaligrafi Kalemler Yazma için Çizim için Set (Renkli)

₺ 37.47

Stokta
Mağazada

Yıldızlı gökyüzü desen, zarif ve zarif, dayanıklı ve kırmak kolay değil.Dekorasyon ve koleksiyon için ideal, aynı zamanda aile, arkadaşlar ve iş ortakları için bir hediye olarak kullanılabilir.Depolamak ve taşımak için kompakt boyutu ve hafif, kolay.Mürekkep depolama için dişli uçlar size pürüzsüz bir yazma deneyimi sunar.Çeşitli renklerde mürekkep, deneme, imza, kaligrafi yazmak veya el yazısı uygulamak için mükemmeldir.Özellik : 1. Mürekkep depolama için dişli uçlar size pürüzsüz bir yazma deneyimi sunar.2. Yıldızlı gökyüzü desen, zarif ve zarif, dayanıklı ve kırmak kolay değil.3. Çeşitli renklerde mürekkep, deneme, imza, kaligrafi yazmak veya el yazısı uygulamak için mükemmeldir.4. Dekorasyon ve koleksiyon için ideal, aynı zamanda aile, arkadaşlar ve iş ortakları için bir hediye olarak kullanılabilir.5. Depolamak ve taşımak için kompakt boyutu ve hafif, kolay.Şartname : Öğe Türü : Cam Dip Pen Material : Glass Optional Kalem Renk : Renkli, Göl Blueİnk Renk : Rastgele Color Pen Uzunluğu : Yaklaşık. 18.5 cm / 7.28 inçpaket Boyutu : 21 * 6.1 cm / 8.3 * 2.4 inçpaket Ağırlığı : Yaklaşık. 109 Gpaket Listesi : 1 * Cam Dip Kalem1 * Mürekkep1 * Kalemlik1 * Hediye kutusunot : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.2. Fotoğraflarda görüntülenen renk gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin