.

.

LİULİANG MeiKeL Banyo Aksesuarları Uzay Alüminyum Beyaz Banyo Rafları Mutfak Duvar Raf Duş Depolama Raf 30-60 cm (Renk: 30 cm-Beyaz)

LİULİANG MeiKeL Banyo Aksesuarları Uzay Alüminyum Beyaz Banyo Rafları Mutfak Duvar Raf Duş Depolama Raf 30-60 cm (Renk: 30 cm-Beyaz)

₺ 61.26

Stokta
Mağazada

1.FONKSİYONEL DEPOLAMA RAFLARI-Yatak odasında,banyoda,mutfakta ve daha pek çok yerde küçük eşyaları veya dağınıklığı saklamak ve düzenlemek için ek raf alanı eklemek için kullanışlıdır,tezgahı temizlemek için mükemmeldir. 2.SAĞLAM VE KURULUMU KOLAY - Süper sağlam,talimatları takip etmesi kolay ve tüm montaj donanımı dahil,montajı ve takılması süper kolaydır. 3.AĞIR hizmet : Sağlam ve dayanıklılık.Yüksek kaliteli Katı akrilik yapı; Kalite ve uzun ömür sağlamak. 4.ZARİF : Mat Siyah Kaplama,Modern zarif tasarım,Vintage pirinç zarif oyma demir ile bitmiş, evinize harika bir dekor ekleyin. 5.Yerden Tasarruf : Tüm şampuan, sabun, duş jeli şişelerinizi bu duş rafı deposuna kolayca ulaşabilir ve karışıklık yaratmazsınız. (1) Soru : Maksimum ağırlık kapasitesi nedir?Cevap : Montajınıza bağlı.Braketler çok iyi yapılmış ve sadece alçıpan vidaları kullanıp kullanmadığınıza,ankraj ekleyip eklemediğinize,molly gecikmelerine mi yoksa montajınızla saplamalara mı çarptığınıza bağlı olacaktır screws.As rafların kendilerinden uzakta, oldukça kolay bir şekilde makul miktarda ağırlık tutacaklardı.(2) Soru : Montaj donanımı her raf boyutu için aynı boyutta mı?Cevap : Evet, parantezlerden herhangi biri raflardan herhangi biri için çalışır.(3) Soru : Banyoda raf kullanılıyorsa metal braketler paslanır mı?Cevap : gerekmiyor.Description Features onlara güzel pürüzsüz bir yüzey alüminyum alaşımdan yapılmış BASİT RAFLAR-Basit tasarım kayan raflar,mükemmel bir koleksiyon,küçük bitkiler ve görüntüleme tutmak için,herhangi bir duvar space MULTİ için hayvanlar ve more Features rustik üslup,dekoratif ve büyük ek veya aksan dolması-FONKSİYON : Banyo Rafı,Resim Çıkıntı Raflar,Mutfak Duvar Raf olarak kullanabilirsiniz var.Kitapların,baharat,resim,Hatıra ve koleksiyon görüntülemek için kaymakam olduğunu.Şartname : Boyut : 30/40/50 / 60cmcolor : White Material : alüminyum alaşımpaket içeriği : 1 * Uzay alüminyum Beyaz Raflar(diğer aksesuarlarresimde demo dahil değildir.) Not : izin lütfen 1-2 cm nedeniyle manuel ölçüm hataları.Farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, renk farklılıkları vardır, lütfen gerçek ürünü standart olarak alın.

Karakterislikler teklif

Size:
30/40/50/60cm
Colour:
White
Material:
aluminum alloy
Package includes:
1*Space aluminum White Shelves(other accessories demo in the picture is not included.) :
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors,there are color differences,please take the real product as the standard. :

Alıcılar da seçin