.

.

Kapı Cıvata Sürgülü Cıvata Kapı Mandalı Anti-Pas Paslanmaz Çelik Cıvata Sürgülü Kilit Ağır Basit ve Dayanıklı Kurulum (Renk:

Kapı Cıvata Sürgülü Cıvata Kapı Mandalı Anti-Pas Paslanmaz Çelik Cıvata Sürgülü Kilit Ağır Basit ve Dayanıklı Kurulum (Renk:

₺ 292.20

Stokta
Mağazada

1. Zararlı davetsiz misafirleri uzak tutmak için bu mandalı kullanın. 2. Kalın katı paslanmaz çelik, pas geçirmez ve güçlü tokluk, dayanıklılık ve güvenilirlik sağlamak için. 3. Zarif ve şık tasarım, hedefin her iki tarafında mükemmel çalışabilir ve sol veya sağ el uygulamalarında kullanılabilir. 4. Hasp kilidi, kapılar, dolaplar, buzdolapları, kapılar ve dolaplardaki güvenlik uygulamaları için tasarlanmıştır. 5. Boyut yaklaşık 170mm uzunluğunda, çoğu kapı için uygundur.Sürgülü Cıvata Kapı Mandalı Anti-pas Paslanmaz Çelik Cıvata Sürgülü Kilit Ağır Dutyfeature : 1. Zararlı davetsiz misafirleri uzak tutmak için bu mandalı kullanın.2. Kalın katı paslanmaz çelik, pas geçirmez ve güçlü tokluk, dayanıklılık ve güvenilirlik sağlamak için.3. Zarif ve şık tasarım, hedefin her iki tarafında mükemmel çalışabilir ve sol veya sağ el uygulamalarında kullanılabilir.4. Hasp kilidi, kapılar, dolaplar, buzdolapları, kapılar ve dolaplardaki güvenlik uygulamaları için tasarlanmıştır.5. Boyut yaklaşık 170mm uzunluğunda, çoğu kapı için uygundur.not : 1. Monitörün ve ışığın etkisi nedeniyle, gerçek renk görüntüden biraz farklı olabilir.Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif bir sapmaya izin verin.teşekkür EDERİM 170 mm hakkında long Material : 304 paslanmaz steel Surface tedavi : Tel drawing1 kapı latch Please manuel ölçüm nedeniyle %2-3 hata izin ve emin oefore ordering The ürün fotoğraf çekim ışık ve görüntü farklı olduğu için tür olarak kabul edilir zihin yapmak, renk farkı olabilir Kapı latch Size özellikler : Türü : , malların gerçek tür tabidir.

Karakterislikler teklif

Type:
Door latch
Size:
about 170mm long
Material:
304 stainless steel
Surface treatment:
wire drawing
1 door latch :
Please allow 2-3% error due to manual measurement and make sure you do not mind oefore ordering :
The product photos are taken in kind, because the shooting is different from the light and the display, there may be color difference, the goods are subject to the actual kind :
THANK YOU! :

Alıcılar da seçin