.

.

Oxford Kumaş Tığ Kanca İplik saklama çantası, taşınabilir Hafif Sağlam Tasarım Saklama çantası Dikiş İşleri için Uygun (Mavi)

Oxford Kumaş Tığ Kanca İplik saklama çantası, taşınabilir Hafif Sağlam Tasarım Saklama çantası Dikiş İşleri için Uygun (Mavi)

₺ 199.80

Stokta
Mağazada

Dikiş işi için mükemmel, örgü severler veya yeni başlayanlar için güzel bir araç.Çevre dostu malzeme 600 D Oxford kumaş, ve aşınmaya dayanıklı, hiçbir yırtılma ve süper çevre koruma.Yenilikçi ve sağlam tasarım, tüm örgü malzemelerinizi saklamak için birden fazla yol sağlar.Alet iğneleri, kroşe iğneleri, yün, çeşitli eşyalar ve kırtasiye malzemelerini saklamak için uygundur.Hafif, küçük boyutlu, taşıması kolay.Özellik : 1. Alet iğneleri, kroşe iğneleri, yün, çeşitli eşyalar ve kırtasiye malzemelerini saklamak için uygundur.2. Çevre dostu malzeme 600 D Oxford kumaş, ve aşınmaya dayanıklı, hiçbir yırtılma ve süper çevre koruma.3. Dikiş işi için mükemmel, örgü severler veya yeni başlayanlar için güzel bir araç.4. Hafif, küçük boyutlu, taşıması kolay.5. Yenilikçi ve sağlam tasarım, tüm örgü malzemelerinizi saklamak için birden fazla yol sağlar.Şartname : Öğe Türü : Örgü saklama çantasımalzeme : 600 D Oxford kumaşopsiyonel Renk : Mor, maviuygulama kapsamı : Dikiş araçları, örgü tığ işi, yün, çeşitli eşyalar, kırtasiye vb.Paket listesi : 1 x saklama çantası 1 x halat .

Karakterislikler teklif

Item Type:
Knitting Storage Bag
Material:
600D Oxford cloth
Optional Color:
Purple, Blue
Scope Of Application:
Sewing tools, knitting crochet, wool, sundries, stationery, etc.
Package List:
 1 x Storage Bag  :
 1 x Rope  :

Alıcılar da seçin