.

.

Toddlers Çatal, Toksik Olmayan Bebek Eşyaları Kaşık Çatal saklama kutusu ile Ev Mutfak için(Yıldız Çatal Kaşık Turuncu Kutu)

Toddlers Çatal, Toksik Olmayan Bebek Eşyaları Kaşık Çatal saklama kutusu ile Ev Mutfak için(Yıldız Çatal Kaşık Turuncu Kutu)

₺ 24.87

Stokta
Mağazada

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bükülebilir çocuk eğitim kaşığı, bebek bağımsız olarak yediğinde bileğin bükülmesini azaltabilir ve yayı bebeğin tutma duruşuna göre ayarlamak için yan bükülebilir. 360° serbest bükülme, bebeğin çeşitli yeme duruşlarını karşılar.Büküldükten sonra şekil sabitlenir ve geri tepmez ve kolay değildir deform.It hem sol hem de sağ eller için uygundur.Yuvarlatılmış kenar tasarımı, ince cilalanmış köşeler, bebeğin ihale ağzına zarar vermez.Çevre dostu PP malzeme, güvenli ve kokusuz, BPA içermeyen, bebek kullanımı emin olabilirsiniz.Güvenli ve hijyenik paketleme için bir saklama kutusu dahil, taşıması kolay ve bebek tükendikten sonra saklanması kolaydır.Özellik : 1. Bükülebilir çocuk eğitim kaşığı, bebek bağımsız olarak yediğinde bileğin bükülmesini azaltabilir ve yayı bebeğin tutma duruşuna göre ayarlamak için yan bükülebilir.2. 360° serbest bükülme, bebeğin çeşitli yeme duruşlarını karşılar.Büküldükten sonra şekil sabitlenir ve geri tepmez ve deforme olması kolay değildir.Hem sol hem de sağ eller için uygundur.3. Yuvarlatılmış kenar tasarımı, ince cilalanmış köşeler, bebeğin ihale ağzına zarar vermez.4. Çevre dostu PP malzeme, güvenli ve kokusuz, BPA içermeyen, bebek kullanımı emin olabilirsiniz.5. Güvenli ve hijyenik paketleme için bir saklama kutusu dahil, taşıması kolay ve bebek tükendikten sonra saklanması kolaydır.Şartname : Öğe Türü : Bebek Kaşık Çatal setmalzeme : PP +TEPSpoon Boyutu : Yaklaşık. 14. 5x3 cm / 5.7x1. 2 Çatal Boyutu : Yaklaşık.14. 5x3 cm / 5.7x1. 2 Gelen Kutusu Boyutu : Yaklaşık. 17x7x2.5 cm / 6. 7x2. 8x1 Uygun Yaş : 3 ay + (referans için sadece) Paket Listesi : 1 x Kaşık 1 x Çatal 1 x saklama kutusu Not : ızin lütfen 1-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.

Karakterislikler teklif

Item Type:
Baby Spoon Fork Set
Material:
PP +TEP
Spoon Size:
Approx. 14.5 x 3cm / 5.7 x 1.2in
Fork Size:
Approx.14.5 x 3cm / 5.7 x 1.2in
Box Size:
Approx. 17 x 7 x 2.5cm / 6.7 x 2.8 x 1in
Appropriate Age:
3 months + (for reference only)
Package List:
1 x Spoon 1 x Fork  :
1 x Storage Box  :
Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Alıcılar da seçin