.

.

Nhlzj XİAOQİANG Banyo Aynaları Duvara Monte, 360°Döndürme, 8 İnç Büyüteçli Tıraş Aynası, 4 Yüksek Büyütme Seçilebilir (Renk :

Nhlzj XİAOQİANG Banyo Aynaları Duvara Monte, 360°Döndürme, 8 İnç Büyüteçli Tıraş Aynası, 4 Yüksek Büyütme Seçilebilir (Renk :

₺ 644.19

Stokta
Mağazada

mirror (Çift taraflı ayna) : Normal bir taraf ve büyüteç tarafı ile cildinizin ve yüzünüzün her detayını açıkça görebilirsiniz, tıraş, kontakt lensler, makyaj ve diğer hijyen aktiviteleri için idealdir. ▲(360° Dönme katlama) : Farklı yükseklikteki insanlar için çok uygun herhangi bir açıda sabitlenebilir; İhtiyaçlarınıza göre uzatılmış kol; Aynayı kullanmayın, yerden tasarruf etmek için duvara geri katlamak mümkündür. Material (Sağlam Malzeme) : Mükemmel kaliteli malzeme, pürüzsüz parlak, paslanmaz ve dayanıklı.bu makyaj aynası pürüzsüz, parlak ve dayanıklı estetik bir his verir. Gift (Mükemmel Hediye) : Noel, Yeni Yıl, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Kızın Doğum Günü veya Erkeklerin Tıraşı için mükemmel bir hediye. ▲ (Duvara montaj) : Duvara monte edildiğinde ayna duvara güvenli bir şekilde oturur - çıngırak yok, sallanma yok. ?Açıklama : 1. HD ayna, çıkmaz yok, bozulma yok, yeterince net, güzel makyaj detayları2. 360° serbest dönüş, Bu Döner çift yüzlü Ayna döndürülebilir ve istediğiniz herhangi bir açıya yerleştirilebilir.3. Mükemmel kaliteli malzeme, pürüzsüz parlak, paslanmaz ve dayanıklı.?ÖZELLİKLER : - Ayna Çapı : 8 inç (20 cm) - Malzeme : Alaşım+ krom - Kullanım alanı : Günlük kullanım için uygun, banyo-yatak odası.?NOT : 1. Bir büyüteç kullanırken, mükemmel yansıma için aynadan 10 cm uzakta tutun.2. Hasarı önlemek için lütfen döner kola ağır şeyler asmayın.3. Aynayı yan yana kullandığınızda, lütfen yatay olarak çevirin.?KOLAY TEMİZLENİR : Aynayı silmek için yumuşak ve temiz bir bez kullanın.★ Servis-Mağazamız iyi niyetle çalışır ve müşteri memnuniyetini amaç olarak alır.Ürünlerimizin kalitesinden ve mükemmelliğinden memnun olduğunuza inanıyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size tatmin edici bir çözüm sunuyoruz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin