.

.

TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık, Bluetooth 5.0 Kulaklık, Dokunmatik Kontrol Stereo Kulaklık Taşınabilir Kulaklık, Kararlı Bağlantı.(Siyah)

TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık, Bluetooth 5.0 Kulaklık, Dokunmatik Kontrol Stereo Kulaklık Taşınabilir Kulaklık, Kararlı Bağlantı.(Siyah)

₺ 96.00

Stokta
Mağazada

Stereo net ses kalitesi sağlar.Kulaklık, ellerinizi serbest bırakmak için yapılan aramaları destekler.Bluetooth 5.0 bağlantısı kararlı ve bağlantı aralığı 10 metreye kadar.Kullanımı kolay, kulaklığı çıkardıktan ve başarıyla eşleştirdikten sonra kullanabilirsiniz.Şarj bölmesi yerleşik 200m Ah yüksek kapasiteli pil, uzun pil ömrü, açık havada güvenle kullanılabilir.Bu Bluetooth kulaklık hafif, kompakt ve zarif, taşıması kolay ve fazla yer kaplamaz.Özellik : 1. Stereo net ses kalitesi sağlar.Kulaklık, ellerinizi serbest bırakmak için yapılan aramaları destekler. 2. Bluetooth 5.0 bağlantısı kararlı ve bağlantı aralığı 10 metreye kadar. 3. Kullanımı kolay, kulaklığı çıkardıktan ve başarıyla eşleştirdikten sonra kullanabilirsiniz. 4. Şarj bölmesi yerleşik 200m Ah yüksek kapasiteli pil, uzun pil ömrü, açık havada güvenle kullanılabilir. 5. Bu Bluetooth kulaklık hafif, kompakt ve zarif, taşıması kolay ve fazla yer kaplamaz.Şartname : Öğe Türü : Kablosuz bluetooth Kulaklık Malzeme : ABS Bluetooth Sürümü : 5.0 Destek Protokolü : HSP/HFP/A2 DP/ACRCP için Aralık : Yaklaşık. 10 M / 4.9 ft Müzik/Konuşma Süresi : 3 saat Bekleme Süresi : 25 saat Kulaklık Pil : 30m Ah Bölmesi Pil Şarj : 200 m Ah Kulaklık Şarj Süresi : Şarj Yuvası ve Şarj Süresi 1 saat sonra : 1-2 saat Konuşmacı : 32 OHM/95 DB/20-20 KHZ Paket Listesi : 1 x Kulaklık 1 x Kulaklık Yuvası 1 x Şarj Kablosu.

Karakterislikler teklif

Item Type:
Wireless Bluetooth Headset 
Material:
ABS
Bluetooth Version:
5.0
Support Protocol:
for HSP/HFP/A2DP/ACRCP
Range:
Approx. 10m / 32.8ft
Music/Talk Time:
about 3 hours
Standby Time:
25 hours
Headphone Battery:
30mAh
Charging Compartment Battery:
200mAh
Headphone Charging Time:
1 hour
Charging Time of Charging Compartment:
1-2 hours
Speaker:
32Ω/95DB/20-20KHZ
Package List:
2 x Headphone :
1 x Headphone Compartment :
1 x Charging Cable :

Alıcılar da seçin