.

.

ZZOOI Arka Cam Kapak Değiştirme Geri iPhone 12 6.1 İnç Tüm Taşıyıcılar ile Önceden Yüklenmiş Yapıştırıcı ve Aracı (Mavi)

ZZOOI Arka Cam Kapak Değiştirme Geri iPhone 12 6.1 İnç Tüm Taşıyıcılar ile Önceden Yüklenmiş Yapıştırıcı ve Aracı (Mavi)

₺ 36.00

Stokta
Mağazada

【Perfect Fıt】 OEM kalite arka arka cam değiştirme için i Phone 12 6.1 İnç.Profesyonel teknisyen tarafından tek tek test edilmiştir.Bu yedek arka kapı çatlak, hasarlı, çizik telefonunuzu onaracaktır.Aygıtı yenisine geri yükleyin. 【Daha büyük kamera deliği】 Yeni arka cam daha büyük bir kamera deliğine sahip olduğundan kamera lensini çıkarmaya gerek yoktur.Eski kırık camı çıkardıktan hemen sonra yeni camı tekrar takabilirsiniz glass.It senin için çok daha kolay.Bu arka cam i Phone 12 6.1 inç için uyumludur.Lütfen satın almadan önce telefonunuzun Modelini kontrol edin. 【Adhesive önceden yüklenmiş】 Strong 3 M yapıştırıcı sticker oldu pre-installed.No fazladan yapıştırıcıya ihtiyacım var.Kullanım kılavuzu pakete dahil değildir, ancak You Tube'da birçok kılavuz bulunmaktadır.Videoyu adım adım takip edin.Başarıyla yükleyebilirsiniz.DIY eğlencesinin tadını çıkarın. 【Profesyonel Onarım Toolkit ile birlikte gelir】tam bir set profesyonel cam kaldırma ile birlikte gelir toolkit.It kırık arka camı çıkarmanız çok daha kolaydır.Camın altındaki orijinal endüstri tutkalı güçlü olduğu için bir ısı tabancası hazırlamanız gerektiğini lütfen unutmayın. 【Uygun maliyetli】 Su geçirmezlik yaratmak için en güçlü ve en iyi tasarlanmış yapıştırıcı ile piyasadaki en kaliteli arka camı sunuyoruz seal.No alet seti gereklidir, bu yüzden paranızı onlara harcamayın.Sökme aletini sağlıyoruz ve ısı tabancasını ve güvenlik gözlüklerini sağlıyorsunuz. 1.ıPhone 12 6.1 inç ile uyumludur. (Tüm Taşıyıcılar). 2.Yüksek kaliteli malzeme camdan yapılmış ve size iyi bir dokunuş hissi verir. 3. Bu yedek pil kapağı, i Phone 12 6.1 İnç için çatlamış, hasar görmüş, çiziklerinizi onaracaktır.Aygıtı yenisine geri yükleyin. 4.Her madde göndermeden önce iyi durumda kontrol edilecektir. 5 : OEM kalitesi ve mükemmel restorasyon için uygun Telefonunuza mükemmel uyum sağlamak için yepyeni bir OEM kalitesi ZZOOI arka cam 1x (satış sonrası) ÖNEMLİ ipuçları VE gerçekler : 1 : Arka pil kapısının değiştirilmesi için 12 ay garanti veriyoruz.Bizimle temas kurmaktan çekinmeyin eğer onunla %100 % memnun değilseniz. 2. Talimatlar dahil değildir, ancak You Tube'da birden fazla video mevcuttur.DIY eğlencesinin tadını çıkarın. 3 : Lütfen değiştirmeden önce telefonunuzu kapatın. 4. Isı tabancası dahil değildir.Kırık camı çıkarmak için bir ısı tabancası hazırlamanız gerekir. 5. Herhangi bir telefon onarımı bir profesyonel tarafından tamamlanmalıdır, en iyi sonuçlar için tüm i Phone arka cam onarımlarının özel lazer makinesi kullanılarak yapılmasını şiddetle tavsiye ederiz. 6. DIY hatalarından sorumlu değiliz ve telefonunuzu kırarsanız telefonun değiştirilmesinden sorumlu tutulmayacağız.Herhangi bir onarım yapmadan önce her zaman bir telefon onarım uzmanına danışmanızı öneririz.Paket içeriği : i Phone 12 6.1 inç için 1 X Arka Cam Değiştirme 1 X Standart Yedek Araç Seti Camınızı korumak için tasarlanmış 1 X Özel ahşap kutu.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin