.

.

MGWYE Şeker ve Bisküvi Ahşap saklama kutusu Kapaklı, Gıda saklama kabı, Fındık, Aperatifler, Meyve, Gıda Kavanozu Seti (Renk:

MGWYE Şeker ve Bisküvi Ahşap saklama kutusu Kapaklı, Gıda saklama kabı, Fındık, Aperatifler, Meyve, Gıda Kavanozu Seti (Renk:

₺ 915.51

Stokta
Mağazada

Kombine meyve tabağı ızgaralara ayrılmıştır.Şeker kutusu, her türlü kurutulmuş meyveyi, atıştırmalıkları, şekerleri vb. Tutabilen bölmelere ayrılmıştır.Şeffaf bir sızdırmazlık kapağı ile donatılmış, kullanımı daha uygundur.Ben küçük bir koleksiyoncuyum ve her çeşit kuru meyve, atıştırmalık, şeker koyabilirim. etc.to tat alma zamanı.Masif ahşap malzeme, sağlam ve dayanıklı.Kombine meyve tabağı ızgaralara ayrılmıştır.Şeker kutusu, her türlü kurutulmuş meyveyi, atıştırmalıkları, şekerleri vb. Tutabilen bölmelere ayrılmıştır.Şeffaf bir sızdırmazlık kapağı ile donatılmış, kullanımı daha uygundur.Ben küçük bir koleksiyoncuyum ve her çeşit kuru meyve, atıştırmalık, şeker koyabilirim. etc.to tat alma zamanı.Masif ahşap malzeme, sağlam ve dayanıklı.Çok çerçeveli kombinasyon, düğünler ve diğer şenlikli günler için uygun, çok amaçlı ev depolama.Büyük kapasite daha fazla yüklenebilir, günlük meyve aperatifleri şekerler ve kurutulmuş meyveler istediğiniz gibi yüklenebilir.Not : Manuel ölçüm 1-3 cm hata izin verir.Farklı monitörler farklı renkler gösterir, bu nedenle renkler gerçek renklerden biraz farklı olabilir.Taşıması kolay ve rahat.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin