.

.

Standart ve Büyük Boy Rulolar için Saplı QFFL Kağıt Havlu Tutacağı, Ayakta Tuvalet Kağıdı Rulo Tutacağı, Ağır Ağırlıklı Beyaz

Standart ve Büyük Boy Rulolar için Saplı QFFL Kağıt Havlu Tutacağı, Ayakta Tuvalet Kağıdı Rulo Tutacağı, Ağır Ağırlıklı Beyaz

₺ 106.80

Stokta
Mağazada

【Malzeme】Mermer ve akasya ağacından yapılmıştır.Doğal ve zarif tutucu. 【Kararlı Taban】 Ürün 1.8 pound ağırlığındadır.Ağırlıklı mermer taban, dağıtıcıyı sabit tutar. 【Uygun Rulo Kağıt Tutucu】 Parmak halkası, tutucuyu almayı ve taşımayı kolaylaştırır. 【Düşünceli Boyut】6" çap x 14" yüksekliğindedir. 【Worry Ücretsiz Sonrası Service】 herhangi bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın, biz sorunu çözmek için profesyonel bir ekibimiz var.Bağımsız tuvalet kağıdı tutucularımızı endişesiz olarak satın alın!.Kağıt havlu askısı, İskandinav tarzıyla çok uyumlu olan ahşap ve mermerin birleşimidir ve ev alanını daha basit, daha konforlu, daha hafif ve daha fazla hale getirir luxurious.It evdeki herhangi bir yer için uygundur ve doğal cömertliği insanların sıcak bir aidiyet duygusu hissetmelerini sağlar.*36cm 6/*6*14inch Package içerik : (diğer şeyler dahil) Tuvalet Kağıdı Standı ürün kalitesi konusunda kafası karışık ya da başka sorularınız varsa, bize e-posta ve sizin için sorunu çözmek için mutlu olacak.15*15 kağıt boyutu rulo Tuvalet Kağıdı Holder Material : Mermer, Wood Applicable kağıt havlu özellikler : Adı : : : Not : Doku depolama rafının elden önce monte edilmesi gerekir.Kütükler ve mermer tabanlar, doğal özelliklerinden dolayı farklı dokulara ve farklı tonlara sahip olabilir.Bunların hepsi doğal olaylardır ve kaçınılmazdır, bu yüzden lütfen çekim yaparken dikkatli olun.

Karakterislikler teklif

Name:
Toilet Paper Holder
Material:
Marble, Wood
Applicable paper towel:
roll paper
Size:
15*15*36cm/6*6*14inch
Package content:
Toilet Paper Stand (not including other things)
If you are confused about the quality of the product or have any other questions, you can email us and we will be happy to solve the problem for you. :
Note:
The tissue storage rack needs to be assembled before hand. Logs and marble bases may have different textures and different shades due to their natural properties. These are all natural phenomena and are inevitable, so please be careful when shooting.

Alıcılar da seçin