.

.

Hi-Yoohere Basit Elegent Bantları ile Kılıf için Uyumlu Apple İzle 38mm 40mm, Chic Serin Şeffaf Sınıf TPU Bileklik Askısı için

Hi-Yoohere Basit Elegent Bantları ile Kılıf için Uyumlu Apple İzle 38mm 40mm, Chic Serin Şeffaf Sınıf TPU Bileklik Askısı için

₺ 77.97

Stokta
Mağazada

Uyumluluk-Apple Watch SE Serisi 6, Seri 5, Seri 4,Seri 3, Seri 2, Seri 1 için özel olarak tasarlanmıştır. Apple watch 38mm/40mm modelleri ile uyumludur.Benzersiz Tasarım - Basit ve zarif şekil, taze bant rengi apple watch'unuzu daha şık, benzersiz ve göz alıcı bir şekilde aydınlatır.Güzelliği seven tüm çocuklar, erkekler, kızlar, erkekler ve kadınlar buna değer.Kolay ve Kullanışlı-Bant, bileğinize mükemmel bir şekilde uyacak şekilde ekstra bağlantıların takılması veya çıkarılması kolay özel el sanatları ile işlenir.Üstün Malzeme - Kasa yumuşak dokuda yüksek kaliteli TPU malzemeden yapılmıştır, asla solmaz, dayanıklı, kaymaz, Hafif, breathable.It giymek çok rahat.Uygun Durumlar ve Paket-Paket : 1 x Bileklik, Birçok duruma uyar, koşular, yüzmeler, gezintiler, egzersizler, partiler, düğün, tırmanma, yürüyüş, kamp, Seyahat ve daha fazlası için mükemmel uyum sağlar kapalı, açık activities.It kisd, aileniz ve arkadaşlarınız için mükemmel bir hediye.Şartname : - Renk : Siyah. - Uyumluluk : Apple watch 38mm/40mm modelleri için uyumludur.Apple Watch SE, Seri 6, Seri 5, Seri 4,Seri 3, Seri 2, Seri 1 için özel olarak tasarlanmıştır . - Malzeme : TPU. - Basit ve zarif şekil, parlak bant rengi apple watch'unuzu daha şık, benzersiz, göz kamaştırıcı ve göz alıcı bir şekilde aydınlatır. -Bant, bileğinize mükemmel bir şekilde uyacak şekilde ekstra bağlantıların takılması veya çıkarılması kolay özel el sanatları ile işlenir. -Koşular, yüzmeler, gezintiler, egzersizler, Partiler, Tırmanma, Yürüyüş, Kamp, Seyahat ve diğer açık hava etkinlikleri için mükemmel olan birçok duruma uyar.Paket içeriği : Saat kılıflı 1 * Bileklik Uyarı : Renk bozulmasını veya kararmayı önlemek için Ellerinizi yıkarken güzel bantlarınızı çıkarmanız daha iyi olur.En iyi grup ve çizilmesini önlemek için sert cisimler arasındaki temastan kaçının.

Karakterislikler teklif

- Color:
Black.
- Compatibility:
Compatible for Apple watch 38mm/40mm models. Specially designed for Apple Watch SE, Series 6, Series 5, Series 4,Series 3, Series 2, Series 1 .
- Material:
TPU.
- Simple and elegant shape, bright band color brighten up your apple watch more stylish, unique, dazzling and eyes-catching. :
-The band is processed through special craft, easy to install or remove the extra links to fit your wrist perfectly. :
-It fits many occasions, perfectly fit for runs, swims, rides, workouts, Parties, Climbing, Hiking, Camping, Traveling and more outdoor activities. :
Package include:
1* Wristband with watch case :
Warning:
To avoid discoloration or tarnishing, You'd better take off your lovely bands when washing your hands. :
Try your best to avoid contact between the band and hard objects to avoid scratches. :

Alıcılar da seçin