.

.

Güzel Yumuşak Battaniye Muslin Yenidoğan Karikatür Bebek Kundak Battaniye Alma Battaniye Güzel Sıcak kundak battaniyesi (C)

Güzel Yumuşak Battaniye Muslin Yenidoğan Karikatür Bebek Kundak Battaniye Alma Battaniye Güzel Sıcak kundak battaniyesi (C)

₺ 8.97

Stokta
Mağazada

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!. ♥çocuklarda Yaş için uygundur (0-12 Ay). ♥Ithal, Bebek yatak halı arabası wrap şekerleme battaniye. ♥Pamuk Karışımları, Daha fazla ürüne göz atın, lütfen Newmao'ya tıklayın. ♥Malzeme : 100% Muslin Pamuklu kumaş,paket şunlardır : 1 ADET Muslin Kundak,boyutu : 120x120 cm/47x47". ♥Bu battaniyeler, bir bebeği kolayca kundaklayacak kadar büyüktür ve cömert boyut, daha büyük bebekleri kundaklamayı bir parça kek haline getirir.Kundaklar ayrıca bebek arabası kapakları, araba koltuğu kapakları, piknik battaniyeleri, değişen battaniyeler, temizlik battaniyeleri vb.Olarak da kolayca kullanılabilir.Herhangi bir yeni anne için mükemmel bir hediye. ♥Pamuğumuz son derece nefes alabilir ve yumuşaktır; ve ne kadar çok yıkarsanız o kadar yumuşak olmaya devam eder.Bebeğin yumuşak cildinde kullanım için idealdir. ♥Tasarım zarif ve hassastır, alıcı battaniyelerimiz fotoğraf çekimleri veya özel günler için mükemmeldir. ♥Bebek Yatak Ürünleri, Kreş Kundaklama Battaniyeleri, Kundaklama Uyku Tulumu, Bebeğiniz çok hoşuna gidecek. ♥Cinsiyet : Unisex ♥Tipi : Alma Blanke ♥Desen : Baskı ♥Desen : 3 Desenler ♥Stil : Batı ♥Malzeme : Pamuk, Minky Kabarcık Nokta ♥Boyutu : 80 * 75 cm/ 31.5 * 29.5 " ♥çocuklarda yaş için uygundur (0-12 ay) ♥Paket şunlardır : 1 ADET Battaniye ♥♥Lütfen ışık ve ekran nedeniyle hafif renk farkının kabul edilebilir olması gerektiğini unutmayın. ♥ ♥ Hakkımızda : ♥ sale Satış öncesi veya sonrası herhangi bir sorunuz olduğunda lütfen bizimle iletişime geçin ve her zaman sizin için bir çözüm sunacağız. ♥ service Hizmetimizden ve ürünümüzden memnunsanız, lütfen objektif değerlendirmenizi gösterin.Burada iyi bir alışveriş deneyimi var diliyorum. ♥Thank Teşekkür ederim ve güzel bir gün!.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin