.

.

3D Dinozorlar Orman Simülasyon Çatlak Delik Duvar Çıkartmaları, Smashed Dinozorlar Duvar çıkartmaları Kırmak, HOLENGS Duvar Dekor

3D Dinozorlar Orman Simülasyon Çatlak Delik Duvar Çıkartmaları, Smashed Dinozorlar Duvar çıkartmaları Kırmak, HOLENGS Duvar Dekor

₺ 32.97

Stokta
Mağazada

【Genel Bakış】 Bu Dinozor çıkartma seti, duvarlara renkli ve ferahlatıcı bir değişiklik getirecektir.Dinozorlar duvar çıkartması odanızı saniyeler içinde dönüştürecek, benzersiz ve uygun fiyatlı, eğlenceli ve yaratıcı bir dekorasyon şekli, bu unsurlar evinizi dekore edecek ve çocuklar için daha fazla eğlence katacak. 【Premium Malzeme】 3 D Çatlak Dinozorlar duvar çıkartmaları çıkarılabilir kendinden yapışkanlı pvc malzemedir, yapışması ve soyulması kolaydır, çıkarılabilir ve su geçirmezdir. 【Peel Ve Stick】 Kendinden yapışkanlı, sadece duvarınızın pürüzsüz, düz, kuru ve tozsuz alanına yapıştırın. tools.No yapışkan kalıntı ve duvar boyalarına zarar verme konusunda endişelenmenize gerek yok. 【Dekorasyon Sahneleri】 Bu yaratıcı dinozorlar duvar çıkartması çocuk yatak odası, oturma odası, çocuk odası süslemek için uygundur ve ayrıca kapılar, pencereler, dolap, zemin dekorasyonu için mükemmeldir.Kusurlu duvar için iyi bir ortak, duvarın hasarlı kısmını örtün. 【Package Included】Duvar çıkartmaları x 1, Bitmiş boyutu : 60 cm/23.6 in x 37 cm/14.5 in.Eviniz için Jurassic bir dünya yaratmak için çıkartmalarımızı kullanın!.Yaratıcı 3 D Dinozorlarımız duvarlara renkli ve ferahlatıcı bir değişiklik getirecek.Gördüğünüzde size eşsiz bir güzellik hissi ve iyi bir ruh hali getirin ve evinize çok fazla sevgi ve mutluluk getirin ve ailenizden ve misafirlerinizden övgü alın.Şartname : Malzeme : Çevre Dostu premium PVC malzeme.Boyutu : resimde gösterildiği gibi çeşitli.Neden 3 D Dinozor Duvar Çıkartmalarımızı seçmelisiniz? ✔ Çıkarılabilir ve tekrar kullanılabilir ✔ Sökülmesi, yapıştırılması ve süslenmesi kolaydır ✔ Boyalı duvara zarar vermez ✔ Uzun süreli veya geçici kullanım için çok uygundur ✔ Yaşam alanı, yatak odası ve daha fazlası dahil olmak üzere evinizdeki herhangi bir alanı güncelleyebilir.Nasıl? 1.Uygulamadan önce, yüzeyi dikkatlice temizleyin, yüzeyin kuru, pürüzsüz, tozsuz, su olmadığından emin olun. 2.Parçalar halinde önceden kesilmiş, evinizi kendiniz yapın ! 3.Duvar etiketini alt kağıttan alın ve beklenen konuma yapıştırın, yukarıdan aşağıya doğru gitmeniz önerilir; önce bir köşeyi yapıştırabilir ve ardından konumu belirledikten sonra yapıştırabilirsiniz. 4.Yapıştırma işlemi sırasında ortaya çıkan küçük kabarcıklar bir kazıyıcı ve diğer nesnelerle hafifçe düzeltilebilir.Sıcak Notlar 1.Aldığınız ürün kompakt bir dizgidir.Karmaşık desenler için, desene zarar vermemek için deseni desenin ana hatları boyunca bağımsız birimler halinde kesmek için makas kullanabilirsiniz. 2.Gerçek renk görüntüden biraz farklı olabilir nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi.Stilin resimde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz.Hizmetimiz : Size birinci sınıf ürünler sunmak için elimizden geleni yapacağız.Memnuniyetiniz bizim için en büyük onaydır.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz 24 saat içinde sizin için onlara cevap için elimizden geleni yapacağız ve sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Karakterislikler teklif

Material:
Eco-friendly premium PVC material.
Size:
Assorted as shown in the picture.
Why choose Our 3D Dinosaurs Wall Stickers? :
▶ Removable and reusable :
▶ Easy to detach, glue and decorate :
▶ It won't damage the painted wall :
▶ Very suitable for long-term or temporary use :
▶Can update any space in your home, including living area, bedroom and more. :
How to Use? :
1.Before your application, clean the surface carefully, make sure the surface is dry, smooth, no dust, no water on it. :
2.Pre-cut in pieces, DIY your home ! :
3.Pick up the wall sticker from the bottom paper and stick it to the expected position, it is recommended to go from top to bottom; you can stick one corner first, and then stick it after determining the position. :
4.The small bubbles that appear during the pasting process can be gently smoothed with a scraper and other items. :
Warm Notes :
1.The product you receive is compactly typeset. For complex patterns, you can use scissors to cut the pattern into independent units along the outline of the pattern to avoid damage to the pattern. :
2.Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect. We guarantee the style is the same as shown in the picture. :
Our service:
We will do our best to provide you with premium products. Your satisfaction is the greatest affirmation to us. If you have any questions, please feel free to contact us. We will try our best to answer them for you within 24 hours and try our best to solve your problem. :

Alıcılar da seçin