.

.

Dr. Pen Ultima M8 Profesyonel Mikroiğneli Dermapen. 30 Yedek İğne Kartuşları için M8 dermapen En İyi Cilt Bakım araçları kiti.

Dr. Pen Ultima M8 Profesyonel Mikroiğneli Dermapen. 30 Yedek İğne Kartuşları için M8 dermapen En İyi Cilt Bakım araçları kiti.

₺ 554.97

Stokta
Mağazada

WARRANTY HAVANA SKY USA'DAN SATIN ALINIRSA 1 yıl GARANTİ VE DESTEK.Doğrudan Dr. Pen orijinal üretimi ile çalışıyoruz. % 100 Otantik Dr. Pen M8. Doğrudan Dr. Pen ile çalışan ABD merkezli bir işletmeyiz.Bizden satın alınan her Dr. Pen M8'in sahteciliğe karşı doğrulama QR kodu ve güvenliği vardır code.To kutu ambalajındaki etiketi çizmeniz ve kontrol etmeniz gerektiğini doğrulayın. Dr. Dr. Pen M8 en yüksek Amerikan Standartları ile geliştirilmiştir.Dr. Pen M8 dermapen kiti 30 iğneli kartuş değişimi içerir. bu dermapen kitine 15 x 16 pim ve 15 x 36 pim dahildir.30 Yedek kartuştan oluşan bu Profesyonel microneedling kiti ile $ tasarruf edin.Her paket mühürlenir ve sterilize edilir. LCD ekranda gösterilen 6 güçlü hız ve yeni teknoloji bu dermapen'i kazanan yapıyor. Pen Dr. Pen M8 kablosuz veya kablolu olarak kullanılabilir.Bu microneedling dermapen, dahili bataryası veya AC gücü ile kullanılabilir.Ayarlanabilir rotator ve 6 hızları. 16 iğneli iğne 0.18 mm ve 36 iğneli 0.25 mm'dir. ◆ Tutması rahat ergonomik tasarıma sahip güzel ve profesyonel Dr. Pen M8.Maliyetin bir kısmı için profesyonel tedaviler. ◆ Yükseltilmiş 3 yuvalı yeni konektör tasarımı.Dr. Pen M8 yedek iğne kartuşları mühürlenir ve sterilize edilir.Memnuniyet Garanti ya da para iade!. Authentic %100 Otantik.Bizden satın alınan her Dr. Pen M8'in sahteciliğe karşı doğrulama QR kodu ve güvenlik kodu vardır.Kutunun üzerindeki etiketi çizmeniz ve işaretlemeniz gerekir.Güvenle satın alın.Dr. Pen M8 dermapen kiti, sızdırmaz ve steril olan 30 adet yedek iğne kartuşu ile birlikte gelir. 15 x 16 pin ve 8 pin 36 Bu kit içerisinde yer almaktadır.Profesyonel Microneedling artık uygun fiyatlı.Güvenle satın alın Dr. Pen M8 kitlerimiz Orijinaldir .Biz doğrudan Dr. Pen ile çalışan küçük bir işletmeyiz.Memnuniyet Garanti ya da para iade!Desteğiniz için teşekkür ederim.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin