.

.

Saklama çantası, pratik Bezi ıslak kuru çanta taşınabilir Hayvan Desen Cilt Dostu Seyahat için bebek için(No. 27 Vakıf beyaz

Saklama çantası, pratik Bezi ıslak kuru çanta taşınabilir Hayvan Desen Cilt Dostu Seyahat için bebek için(No. 27 Vakıf beyaz

₺ 22.77

Stokta
Mağazada

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Tek fermuarlı bebek bezi çantası, bir fermuarlı çanta, kullanışlı ve pratik temiz çocuk bezi koymak için kullanılır.Çoklu kullanımlar, hemşirelik pedlerini, adet pedlerini, bebek bezlerini vb.Saklamak için kullanılabilir. kullanım ihtiyaçlarınızı karşılayın.Karikatür hayvan desen çanta üzerinde, parlak ve güzel renk, genel zarif ve sevimli görünüyor, bebek gibi olacak.Yüksek kaliteli kumaş benimser, güvenli ve çevre dostu, yumuşak ve cilt dostu, kolay temizlenebilir, kullanım için dayanıklı.Hafif ve taşınabilir, taşıması kolay.Birden fazla bebek bezi saklama çantası stili isteğe bağlıdır, tercihinize göre seçebilirsiniz.Özellik : 1. Tek fermuarlı bebek bezi çantası, bir fermuarlı çanta, kullanışlı ve pratik temiz çocuk bezi koymak için kullanılır.2. Çoklu kullanımlar, hemşirelik pedlerini, adet pedlerini, bebek bezlerini vb.Saklamak için kullanılabilir. kullanım ihtiyaçlarınızı karşılayın.3. Karikatür hayvan desen çanta üzerinde, parlak ve güzel renk, genel zarif ve sevimli görünüyor, bebek gibi olacak.4. Yüksek kaliteli kumaş benimser, güvenli ve çevre dostu, yumuşak ve cilt dostu, kolay temizlenebilir, kullanım için dayanıklı.5. Hafif ve taşınabilir, taşıması kolay.Birden fazla bebek bezi saklama çantası stili isteğe bağlıdır, tercihinize göre seçebilirsiniz.Şartname : Durum : %100 % Yenİöğe Tipi : Bezi saklama çantasıürün Boyutu : Yaklaşık. 23x15 cm / 9.1x5. 9 in Applicable İnsanlar : Genel Paket Listesi : 1 x saklama çantasınot : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.3. Islak giysiler için kullanırsanız, suya koymadan önce suyu sıktığınızdan emin olmanız gerektiğini lütfen unutmayın. bag.Do torbaya çok ıslak eşyalar koymayın.

Karakterislikler teklif

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Diaper Storage Bag
Product Size:
Approx. 23 x 15cm / 9.1 x 5.9in
Applicable People:
General
Package List:
1 x Storage Bag :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that if you use it for wet clothes, you must make sure to squeeze out the water before putting it in the bag. Do not put very wet items in the bag. :

Alıcılar da seçin