.

.

Tekerlekli Sandalye Lastik Koruyucu, Açık Seyahat için Yaygın Olarak Kullanılan Bebek Arabası Jant Kapağı (Küçük Tekerlek Seti)

Tekerlekli Sandalye Lastik Koruyucu, Açık Seyahat için Yaygın Olarak Kullanılan Bebek Arabası Jant Kapağı (Küçük Tekerlek Seti)

₺ 30.27

Stokta
Mağazada

Toz geçirmez, anti-kirli, anti-kirlenme, el-yıkanabilir, yeniden kullanılabilir, uzun ömürlü.Seçilen yüksek kaliteli oxford kumaş malzemeler ve wear-resistant.It tekerleklerdeki toz ve kirin iç zemin yüzeyini kirletmesini önleyebilir.Kurulumu ve kullanımı kolaydır, bebek arabalarında, tekerlekli sandalyelerde ve bebek arabasında yaygın olarak kullanılır.Bebek arabası jant kapağı, dış mekan seyahatleri için uygun olan bebek arabasının hareketini etkilemez.Özellik : 1. Bebek arabası jant kapağı, dış mekan seyahatleri için uygun olan bebek arabasının hareketini etkilemez.2. Tekerleklerdeki kirin iç zemin yüzeyini kirletmesini önleyebilir ve önleyebilir.3. Seçilen yüksek kaliteli oxford kumaş malzemeleri aşınmaya dayanıklıdır.4. Kurulumu ve kullanımı kolaydır, bebek arabalarında, tekerlekli sandalyelerde ve bebek arabasında yaygın olarak kullanılır.5. Toz geçirmez, anti-kirli, anti-kirlenme, el-yıkanabilir, yeniden kullanılabilir, uzun ömürlü.Şartname : Öğe Türü : Arabası Tekerlek Cover Material : Oxford Cloth Weight : Yaklaşık. 17g-25g / 0.6 oz-0.9 ozpaket Listesi : 2 x Arabası Tekerlek KapağIotice : 1. Izin lütfen 0-1 inç hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin