.

.

TJLSS 6L 8L 12L Endüktif Tip çöp tenekesi Akıllı Sensör Otomatik Mutfak ve Tuvalet çöp kutusu Paslanmaz Çelik çöp kutusu (Renk:

TJLSS 6L 8L 12L Endüktif Tip çöp tenekesi Akıllı Sensör Otomatik Mutfak ve Tuvalet çöp kutusu Paslanmaz Çelik çöp kutusu (Renk:

₺ 2066.10

Stokta
Mağazada

4 renk, 6 L/8 L / 12 L üç özellik, çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve farklı sahne stilleriyle eşleşebilir. 0.3 saniye hız algılama, 5.9 inç indüksiyon mesafesi, el veya nesne algılama penceresinden ayrıldığında kapak otomatik olarak açılır, kapak otomatik olarak kapanır, insanlaşmış tasarım.Düğmeyi dondurmak için düğmeye basın, "AÇ" a bastığınızda, namlu gövdesi açılır ve "KAPAT" düğmesine basana kadar açık kalır, namlu gövdesi kapanır, temas daha sağlıklı olmaz. namludaki kokuyu etkili bir şekilde izole eden 360° tamamen sızdırmaz tasarım, size rahat bir yaşam ortamı sağlar ve ailenizin sağlığını kapsamlı bir şekilde önemser.Bu geri dönüşüm kutusunu ofislerde, banyolarda, yatak odalarında vb. Kullanmanızı öneririz.Güçlü mutfak çöp kutusu. 4 renk, 6 L/8 L / 12 L üç özellik, çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve farklı sahne stilleriyle eşleşebilir.0.3 saniye hız algılama, 5.9 inç indüksiyon mesafesi, el veya nesne algılama penceresinden ayrıldığında kapak otomatik olarak açılır, kapak otomatik olarak kapanır, insanlaşmış tasarım.Düğmeyi dondurmak için düğmeye basın, "AÇ" a bastığınızda, namlu gövdesi açılır ve "KAPAT" düğmesine basana kadar açık kalır, namlu gövdesi kapanır, temas daha sağlıklı olmaz.namludaki kokuyu etkili bir şekilde izole eden 360° tamamen sızdırmaz tasarım, size rahat bir yaşam ortamı sağlar ve ailenizin sağlığını kapsamlı bir şekilde önemser.Bu geri dönüşüm kutusunu ofislerde, banyolarda, yatak odalarında vb. Kullanmanızı öneririz.Güçlü mutfak çöp kutusu.Malzeme : ABS + ppürün kapasitesi : 6 L/1.5 galon, 8 L/ 2.1 galon, 12 L/ 3.1 galonuygulama kapsamı : yatak odası, mutfak, oturma odası, ofis, vb.Paket içeriği : 1 * çöp tenekesi Çöp tenekesi gerçekten zarif ve güzel.Dar köşelerde ince ve kompakt çöp kutuları kullanılabilir ve ölü köşeler etkili bir şekilde kullanılabilir.not : 1. Lütfen satın almadan önce boyutu ve rengi onaylayın.2. Ürün fotoğrafında çöp tenekesi dışında başka öğe yok.3. Boyut manuel olarak ölçülür.Bu yanlış olabilir, bu normaldir, lütfen gerçek boyuta bakın, teşekkür ederim.5. Aydınlatma ve ekran farkı nedeniyle, ürünün rengi resimden biraz farklı olabilir, lütfen anlayın.6. Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen iletişim e-postası yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorununuzu en kısa sürede çözeceğiz.7. Mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz, mağazamıza girmek için tıklayın, aralarından seçim yapabileceğiniz daha fazla ürün var.Notlar : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.2. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk olabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin