.

.

Tığ İğne Dayanıklı Tığ, Tığ Başlangıç Kiti Tığ Kiti, Yeni Başlayanlar Çocuklar Yetişkinler Kızlar için Tığ Kanca Seti (Siyah)

Tığ İğne Dayanıklı Tığ, Tığ Başlangıç Kiti Tığ Kiti, Yeni Başlayanlar Çocuklar Yetişkinler Kızlar için Tığ Kanca Seti (Siyah)

₺ 69.87

Stokta
Mağazada

USE【ANA KULLANIM】Tığ işi kancası çoğu tığ işi işi için uygundur, örgü severler veya yeni başlayanlar için güzel alet takımı. EXCELLENT【EXCELLENT MATERİAL】Our metal tığ kanca prim malzemeler yapılır, şeffaf doku, hiçbir deformasyon, kullanımda dayanıklı. LED【TUTMASI KOLAY】LED aydınlatmalı ergonomik tutamak, tutması rahat, kullanımı rahat. SPECIFICATIONS【ÇEŞİTLİ ÖZELLİKLER】Farklı kroşe özelliklerine sahip bu ergonomik kroşe kancası, temel olarak örgü ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. STORAGE 【SAKLAMA KUTUSU İLE】 Bir saklama kutusu ile donatılmış, aletlerinizi mükemmel bir şekilde organize edebilir ve taşıması da uygundur.Özellikler : Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, şeffaf doku, deformasyon yok, kullanımda dayanıklı.Tığ işi farklı özellikleri, temelde örgü ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.Ergonomik kolu ile LED aydınlatma, tutmak için rahat, kullanımı rahat.Çoğu tığ işi işi için uygundur, örgü severler veya yeni başlayanlar için güzel alet takımı.Bir saklama kutusu ile donatılmış, aletlerinizi mükemmel bir şekilde organize edebilir ve taşıması da uygundur.Spec : Malzeme : ABS Plastikşartname : 2.5 mm, 3.0 mm, 3.5 mm, 4.0 mm, 4.5 mm, 5.0 mm, 5.5 mm, 6.0 mm, 6.5 mm, 7mm, 8mmrenk : Pembe, Siyah (İsteğe Bağlı) Paket Listesi : 1 x Anahtarı1 x USB şarj Kablosu11 x Değiştirilebilir Kafa1 x Gidon1 x Saklama Kutusu.

Karakterislikler teklif

2.5mm, 3.0mm, 3.5mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm, 6.5mm, 7mm, 8mm :
Color:
Pink, Black

Alıcılar da seçin