.

.

LVLVLO 2 in 1 pet Tuvalet ve Açık Tasma Yaka-Kapalı Göğüs Kemeri, Geri Çekilebilir Köpek Tasma, pet Seyahat Temel Set (Renk:

LVLVLO 2 in 1 pet Tuvalet ve Açık Tasma Yaka-Kapalı Göğüs Kemeri, Geri Çekilebilir Köpek Tasma, pet Seyahat Temel Set (Renk:

₺ 35.97

Stokta
Mağazada

Köpek tuvaletleri, erkek veya dişi köpeğinizin evi kirletmeden düzenli olarak idrar yapması ve dışkılaması için eğitilmesine yardımcı olur.Bu en iyi Cadılar Bayramı ve Şükran Günü hediyesi olacak.Rahatsız edici dairelerde yaşayan köpekler veya kötü hava koşullarına sahip köpekler için çok uygundur.Analog düz tuvalet, köpek tuvaletlerinin alışkanlığına uygundur ve gizli köşelerde, köpek tuvaletlerinin psikolojisine tamamen uygundur.Pet tasma, pet göğüs askıları ve yaka pet Seyahat, Evcil Hayvanlar için daha güvenli hale getirebilir. 1. Adı : Yarı kapalı köpek tuvale Trenk : pembe, beyaz, mavi, sarımalzeme : plastik, katlanmayınpet tuvalet boyutu : 49x37.5x4.5cm Pet tasma boyutu : küçük boy : 115cm, büyük boy 120cmağırlık : 1800g2. Sevgili arkadaşlar : Merhaba, mağazamıza hoşgeldiniz.Satın aldığınız ürünler için etkili koruma sağlıyoruz, böylece güvenle satın alabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.Çok herhangi bir geri bildirim için teşekkür ederim.Hizmetlerimizden veya ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldız verin.Farklı monitörler arasındaki farklar nedeniyle, resim projenin gerçek rengini yansıtmayabilir, stilin resimle aynı olduğunu garanti ederiz.Manuel ölçüm ve farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle, lütfen 1-3 cm sapmaya izin verin.Teşekkürler!Dairelerde yaşayan köpekler için mükemmeldir, bu da köpek yavrusu işemek veya kaka yapmak zorunda kaldığında acele etmenize gerek olmadığı anlamına gelir.3. Alacaksınız : evcil hayvan tuvaleti x1, evcil hayvan tasması x1, evcil hayvan göğüs kemeri x1, evcil hayvan tasması x1.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin