.

.

2 Depolama Çekmecesi, Parfüm, Fırça, Cilt Bakımı için Yatak Odası Organizasyonu ile Makyaj için Umibrace Makyaj Organizatörü.

2 Depolama Çekmecesi, Parfüm, Fırça, Cilt Bakımı için Yatak Odası Organizasyonu ile Makyaj için Umibrace Makyaj Organizatörü.

₺ 32.97

Stokta
Mağazada

{Masaüstü depolama için tasarlandı}Giyinme masası depolama için özel olarak tasarlanmış, her depolama alanı ustaca.Masaüstünün çeşitli depolama ihtiyaçlarını, basit ve sezgisel depolama tasarımını karşılayın, böylece her öğenin saklanması kolaydır, artık masaüstüne dağılmaz, daha fazla yer tasarrufu sağlar. {Alanın harika kullanımı} Genel tasarım, iki şeffaf akrilik çekmece ile basit ve güzel.Saklanan öğeleri açıkça görün, aramaya gerek yok.Altı ruj depolama spaces.In ayrıca parfüm, maske, fondöten, allık ve fırçalar için depolama alanı sağlar. {Boyut ve malzeme} Genel boyut 8.85*4.12*5.3, en uygun boyut ve en fazla öğe küçük bir alanda saklanabilir.Malzeme yüksek dereceli ABS malzeme, su geçirmez ve su ile yıkanabilir, kolay temizlenebilir, dayanıklı, toksik olmayan ve tatsız. {Çok fonksiyonlu kullanım} Ofis masaüstünde kullanmak da çok pratiktir storage.It çeşitli uzaktan kumandalar, not kağıdı, bant, kalemler ve ataşlar yerleştirmek için de çok uygundur.Oturma odasına dağılmış eşyalardan kaçınmak için oturma odasında çeşitli uzaktan kumandaları ve küçük eşyaları saklayın ve masaüstündeki dağınıklığı bir daha asla görmeyin. {Uygulanabilir Kalabalık} Yeni evlilerin hediye vermesi için uygundur ve yeni evliler eve girdiğinde kullanılır, bu da yeni ev depolaması için uygundur.Aynısı ofis kalabalıkları için de geçerlidir.Her yaş ve yaşam evresi için iyi, mükemmel hediyeler; gerçekten takdir edilebilir everyone.To ev hayatını daha ilginç hale getiren Umibrace, hepsi basit bir şekilde tasarlanmış, ev depolamayı daha sezgisel ve şık hale getiren bir dizi ev depolama ürünü sunar.Umibrace, mutfak, banyo, yatak odası ve masaüstünde bir dizi depolama aracı sunar.Evin her köşesi daha fazla sürpriz ve düzenli bir ortam yaratabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin