.

.

AMONİDA FPV Gözlük Askısı, FPV Gözlük Bandı Uzun Servis Ömrü Güvenilirlik FPV V2 için Kayış Değişimi için Yıkanabilir (Yeşil)

AMONİDA FPV Gözlük Askısı, FPV Gözlük Bandı Uzun Servis Ömrü Güvenilirlik FPV V2 için Kayış Değişimi için Yıkanabilir (Yeşil)

₺ 58.47

Stokta
Mağazada

Üçüncü taraf pillerin ve uzatma kablolarının kolay kullanımı için pil bölmesi ve tel delikli insanlaşmış tasarım.Kafa bandının delikli, nefes alabilen, terlemeye dayanıklı ve yıkanabilir.FPV V2 gözlükleriyle uyumlu, gözlüklerin kafaya sıkıca sabitlenmesini sağlar, yüksek performans.Poliüretan elyaf, termoform işlemi kullanarak cilt dostu ve kimyasal elyaf kumaş sporu yapar.Rahat dokunuş hissi ve kullanımı kolay, kurulumu ve değiştirilmesi kolay, iyi değiştirme.Özellik : 1. Poliüretan elyaf, termoform işlemi kullanarak cilt dostu ve kimyasal elyaf kumaş sporu yapar.2. Kafa bandının delikli, nefes alabilen, terlemeye dayanıklı ve yıkanabilir.3. Üçüncü taraf pillerin ve uzatma kablolarının kolay kullanımı için pil bölmesi ve tel delikli insanlaşmış tasarım.4. Rahat dokunuş hissi ve kullanımı kolay, kurulumu ve değiştirilmesi kolay, iyi değiştirme.5. FPV V2 gözlükleriyle uyumlu, gözlüklerin kafaya sıkıca sabitlenmesini sağlar, yüksek performans.Şartname : Öğe Türü : FPV Gözlük Headband Material : Poliüretan Elyaf+Kimyasal Fiber Size : Yaklaşık. 51. 8x44.5 cm/20.4x17.5 İnç Ağırlık : Yaklaşık. 25.0 g / 0.9 oz Compatible için DJI FPV V2 Gözlük Paket Listesi : 1 x FPV Gözlük Kafa Bandı.

Karakterislikler teklif

Item Type:
 FPV Glasses Headband
Material:
 Polyurethane Fiber+Chemical Fiber
Size:
Approx. 51.8x44.5cm/20.4x17.5in
Weight:
Approx. 25.0g/0.9oz
Compatible for DJI FPV V2 Glasses :
Package List:
1 x FPV Glasses Headband :

Alıcılar da seçin