.

.

Takı Halka Kelepçe, mükemmel Malzemeler Gravür Aracı Kiti Parlatma Aracı Kiti Halka Kelepçe için Gravür Tamir için(siyah)

Takı Halka Kelepçe, mükemmel Malzemeler Gravür Aracı Kiti Parlatma Aracı Kiti Halka Kelepçe için Gravür Tamir için(siyah)

₺ 43.47

Stokta
Mağazada

Farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli halkalarda kullanılabilen birçok tipte.Mükemmel malzemeler kullanarak, dayanıklı ve uzun ömürlü, aşınmaya dayanıklı.Takı severler için çok uygundur, yeni başlayanlar, DIY takı yapımı use.It kolay tasarım, onarım, ayar veya gravür için halkayı sıkıca tutabilir.Küçük boyutlu, taşıması kolay, kullanımı basit, yüzük yapmak için vazgeçilmez bir araçtır.Özellik : 1. Farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli halkalarda kullanılabilen birçok tipte.2. Kolay tasarım, onarım, ayar veya gravür için halkayı sıkıca tutabilir.3. Takı severler, yeni başlayanlar, DIY takı yapımı için çok uygundur.4. Mükemmel malzemeler kullanarak, dayanıklı ve uzun ömürlü, aşınmaya dayanıklı.5. Küçük boyutlu, taşıması kolay, kullanımı basit, yüzük yapmak için vazgeçilmez bir araçtır.Şartname : Öğe Türü : Halka Kelepçe Kitİmalzeme : Plastik + metalözellikler : Çeşitli tipler, farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli halkaların halka setleri için kullanılabilir, halka yapmak için önemli bir araçtır Paket listesi : 10 x Halka Kelepçe1 x Halka Ayar aracı1 x Tahta.

Karakterislikler teklif

​Item Type:
Ring Clamp Kit
Material:
Plastic + Metal
Features:
A variety of types, can be used for ring sets of various rings, to meet your different needs, is an essential tool for making rings
Package List:
10 x Ring Clamp :
1 x Ring Setting Tool  :
1 x Board :

Alıcılar da seçin