.

.

UXZDX CUJUX 9L / 12L çöp tenekesi Fotoselli çöp kutusu Otomatik Açılış Yakın çöp tenekesi Paslanmaz Çelik (Renk : C, Boyut: 12l)

UXZDX CUJUX 9L / 12L çöp tenekesi Fotoselli çöp kutusu Otomatik Açılış Yakın çöp tenekesi Paslanmaz Çelik (Renk : C, Boyut: 12l)

₺ 2956.41

Stokta
Mağazada

Dar köşelerde ince ve kompakt çöp kutuları kullanılabilir ve ölü köşeler etkili bir şekilde kullanılabilir.Paslanmaz çelik namlu gövdesi, parmak izine dayanıklı yüzeyin temizlenmesi kolaydır.Modern tasarım, herhangi bir mutfak veya ofis dekoru için mükemmeldir.Akıllı indüksiyon, çöp kutusu kolayca açılabilir ve kapatılabilir, kapağa ellerinizle dokunmaktan kaçının, sıhhi ve sağlıklı.Çöp kutusu, günlük yaşamda su sıçramasını ve su sıçramasını engelleyebilen otomatik bir drenaj sistemi ve çoklu devre korumaları ile donatılmıştır.Namlu gövdesinin kapalı tasarımı, çöp kokusunu etkili bir şekilde kilitler, iç havayı taze tutar ve sizin ve ailenizin sağlığını korur.Dar köşelerde ince ve kompakt çöp kutuları kullanılabilir ve ölü köşeler etkili bir şekilde kullanılabilir.Paslanmaz çelik namlu gövdesi, parmak izine dayanıklı yüzeyin temizlenmesi kolaydır.Modern tasarım, herhangi bir mutfak veya ofis dekoru için mükemmeldir.Akıllı indüksiyon, çöp kutusu kolayca açılabilir ve kapatılabilir, kapağa ellerinizle dokunmaktan kaçının, sıhhi ve sağlıklı.Çöp kutusu, günlük yaşamda su sıçramasını ve su sıçramasını engelleyebilen otomatik bir drenaj sistemi ve çoklu devre korumaları ile donatılmıştır.Namlu gövdesinin kapalı tasarımı, çöp kokusunu etkili bir şekilde kilitler, iç havayı taze tutar ve sizin ve ailenizin sağlığını korur.Çöp kutusu gerçekten zarif ve güzel.Bu geri dönüşüm kutusunu ofislerde, banyolarda, yatak odalarında vb. Kullanmanızı öneririz.Güçlü mutfak çöp kutusu.Malzeme : paslanmaz çelikürün kapasitesi : 9 L /2.3 galon, 12 L /3.1 galonuygulama kapsamı : yatak odası, mutfak, oturma odası, ofis, vb.Paket içeriği : 1 * çöp kutusu Not : 1. Lütfen satın almadan önce boyutu ve rengi onaylayın.2. Ürün fotoğrafında çöp tenekesi dışında başka öğe yok.3. Boyut manuel olarak ölçülür.Bu yanlış olabilir, bu normaldir, lütfen gerçek boyuta bakın, teşekkür ederim.5. Aydınlatma ve ekran farkı nedeniyle, ürünün rengi resimden biraz farklı olabilir, lütfen anlayın.6. Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen iletişim e-postası yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorununuzu en kısa sürede çözeceğiz.7. Mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz, mağazamıza girmek için tıklayın, aralarından seçim yapabileceğiniz daha fazla ürün var.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin