.

.

xinxinchaoshi Tırnak Makası Seti Tırnak Makası Seti Manikür Seti Kişisel Bakım Seti Profesyonel Pedikür Seti Arkadaşlar ve Aile

xinxinchaoshi Tırnak Makası Seti Tırnak Makası Seti Manikür Seti Kişisel Bakım Seti Profesyonel Pedikür Seti Arkadaşlar ve Aile

₺ 176.10

Stokta
Mağazada

Ürün, keskin, güçlü ve dayanıklı, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Birden fazla cilalamadan sonra pürüzsüz ve güzel bir görünüme sahiptirler ve kalın tırnakları kolayca ve sorunsuz bir şekilde kesebilirler.Tırnak seti, kolayca açılabilen veya açılabilen taşınabilir bir deri kılıf ile birlikte gelir. closed.It ayrıca çok hafiftir ve her gün çantanızda yanınızda taşınabilir veya seyahat ederken yanınızda taşıyabilirsiniz.Ürün insan vücudunun bilimsel tasarımına uygundur, boyut uygundur ve dokunuş çok rahattır.Keskin tırnak makası, kalın tırnakları kolayca kesebilir ve tırnakların çatlamasını önleyebilir.Erkekler, kadınlar, kızlar, erkekler, yaşlılar, yaşlılar ve bebekler de dahil olmak üzere her türlü çivi ve döşeme için uygundur.Kitlerimiz el bakımı, ayak bakımı ve yüz bakımı gibi çeşitli işlevleri yerine getirmek için özel olarak tasarlanmıştır care.It aileniz veya arkadaşlarınız için harika bir hediye.Ürün adı : tırnak makası setiürün malzemesi : paslanmaz çelikürün özellikleri : 8/10/15/18 parça setürün rengi : siyahipuçları : 1. Manuel ölçüm nedeniyle, bazı küçük hatalar oluşabilir, lütfen gerçek ürüne bakın, teşekkür ederim.2. Farklı çekim açıları ve ışık nedeniyle, hafif renk sapmaları oluşabilir, lütfen anlayın.3. Ürünü temizlerken, lütfen ürünü zamanında su ve yumuşak bir bezle silin ve kurulayın.4. Lütfen bu ürünün parmaklarınızı çizmesinin kolay olduğunu unutmayın, lütfen çocukların erişemeyeceği bir yere koyun, teşekkür ederim.5. Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sorunu en kısa sürede çözeceğiz.6. Size daha iyi ürün ve hizmetler sunabilmemiz için paylaşıma ve geri bildirime hoş geldiniz.7. Bu dükkanda başka ürünler var, tekrar ziyaret etmenizi bekliyoruz!.

Karakterislikler teklif

8/10/15/18 piece set :
Product color:
black
1. Due to manual measurement, some small errors may occur, please refer to the actual product, thank you. :
2. Due to the different shooting angles and light, slight chromatic aberration may occur, please understand. :
3. Please note that when cleaning the product, please wipe the product with water and a soft cloth in time and wipe it dry. :
4. Please note that this product is easy to scratch your fingers, please place it in a place out of reach of children, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback so that we can provide you with better products and services. :
7. There are other products in this shop, you are welcome to visit again! :

Alıcılar da seçin