.

.

Köpek Hijyenik Pantolonları, Rahat Köpek Bezleri, Nefes Alabilen Köpek Bezleri, Hijyenik Şortlar, Yavru Evcil Hayvanlar(2)

Köpek Hijyenik Pantolonları, Rahat Köpek Bezleri, Nefes Alabilen Köpek Bezleri, Hijyenik Şortlar, Yavru Evcil Hayvanlar(2)

₺ 148.80

Stokta
Mağazada

Köpeğin hamile kalmak için östrusta istediği gibi çiftleşmesini önlemek.Pamuklu malzeme yumuşak, pürüzsüz, nefes alabilen, rahat ve zararsızdır, bu da sevimli köpeğinizi sağlıklı tutabilir.Basma düğmesi tasarımlı elastik jartiyer, şık, rahat ve takılması ve çıkarılması kolaydır.Dişi köpeğinizin adet döneminde zemini, aracı veya mobilyayı kirletmesini önlemek, özellikle düzenli olarak tuvalete gidemeyen küçük olanlar için.Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir orta ve küçük köpekler için uygundur.malların tanımı : Doğal bir soruna şık bir çözüm olan bu şık köpek sıhhi pantolonu, heyecanlı idrara çıkma, kıdemli köpekler arasında küçük inkontinans ve sıcakta dişi evcil hayvanla karşılaşan köpek için koruma sağlar.Elastik askılı pamuklu malzeme özellikle comfortable.It onun veya evcil hayvanının otel odalarında veya başka birinin evinde serbestçe koşmasına izin vermek isteyen gezginler için mükemmeldir.Özellikler : 1. Pamuklu malzeme yumuşak, pürüzsüz, nefes alabilen, rahat ve zararsızdır, bu da sevimli köpeğinizi sağlıklı tutabilir.2. Köpeğin hamile kalmak için östrusta istediği gibi çiftleşmesini önlemek.3. Dişi köpeğinizin adet döneminde zemini, aracı veya mobilyayı kirletmesini önlemek, özellikle düzenli olarak tuvalete gidemeyen küçük olanlar için.4. Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir orta ve küçük köpekler için uygundur.5. Basma düğmesi tasarımlı elastik jartiyer, şık, rahat ve takılması ve çıkarılması kolaydır.6. Kullanımı kolay, sadece pantolonun içine hijyenik ped yerleştirin.Kadın Dog Optional Boyutu için Female Weight : 25-46g Type : Köpek Diaper Function : Sıhhi Pantolon : XXS, XS, S, M, L, XL Bel Geri-32cm / 12-13inch 22-22 cm / 7-9inch 0.5-1kg X 30 28 Uygun Ağırlık XXS-30cm / 11-12inch 18 Uzunluk Boyutu Cotton Color : Rose Red Gender Spec Malzeme : : .9-9 0 cm.38 4 inç 1.5-32 2.5 kg S-35 / 13-14inch 24-Boyutlar 9.4 / -35 10inch 2-3 kg M-38cm / 14-inç 26-30cm / 10-12inch 3-15 kg L-43cm /.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin