.

.

Sis Nemlendirici, Kullanışlı ve Sezgisel Yurt Nemlendiricisi Evler için Bir Seferde 72 Saat Yurtlar için Ofisler için(beyaz)

Sis Nemlendirici, Kullanışlı ve Sezgisel Yurt Nemlendiricisi Evler için Bir Seferde 72 Saat Yurtlar için Ofisler için(beyaz)

₺ 146.37

Stokta
Mağazada

【Sessiz Tasarım】 Sessiz bir tasarıma sahip olan bu nemlendirici, çalışma ve çalışma sırasında yüksek iş verimliliği ile kullanılabilir. 【Görünür Su Miktarı】 Nemlendirici doğrudan su ekler ve su miktarı görülebilir, bu da kullanışlı ve sezgiseldir. 【Bu nemlendirici hava nemlendirme için mükemmel bir seçim olarak kullanılabilir. 【Gece Lambası】 Gelişmiş üretim teknolojisini kullanarak, nemlendirici bir gece lambası ile donatılmıştır ve renkli aydınlatma güzel bir his verir. [【bir seferde 72 saat su ile ıslatılır ve masayı ıslatmaz.Özellik : 1. [Görünür Su Miktarı] Nemlendirici doğrudan su ekler ve su miktarı görülebilir, bu da kullanışlı ve sezgiseldir.2. [3500 ml] 3500 ml'lik büyük bir kapasiteye sahip nemlendirici, bir seferde 72 saat su ile nemlendirilebilir ve masayı ıslatmaz.3. [Uygulanabilir Sahne] Evlerde, ofislerde, yurtlarda vb.Kullanılabilir.Bu nemlendirici hava nemlendirme için mükemmel bir seçim olarak kullanılabilir.4. [Sessiz Tasarım] Sessiz bir tasarıma sahip olan bu nemlendirici, çalışma ve çalışma sırasında yüksek iş verimliliği ile kullanılabilir.5. [Gece Lambası] Sofistike üretim teknolojisini kullanan nemlendirici, bir gece lambası ile donatılmıştır ve renkli aydınlatma güzel bir his verir.Nasıl Kullanılır : Fonksiyon talimatları : Sprey kullanım talimatları : 1. Sürekli püskürtme modunu açmak için düğmeye tıklayın2. Alternatif püskürtme modunu açmak için düğmeye tekrar basın3. Aralıklı püskürtme modunu açmak için üçüncü kez basın (3 saniye püskürtün ve 3 saniye durdurun)4. Tüm modları kapatmak için dördüncü tuşa basınarayüz ve ortam ışığı kullanım talimatları : 1. Ortam ışığı modunu açmak için düğmeye 3 saniye uzun basın2. Işığı kapatmak için 3 saniye boyunca tekrar uzun basın Specification : Öğe Türü : Mist Humidifier Material : ABSProduct Boyut : Uzunluk : Yaklaşık. 20 cm / 7.9 in, Genişlik : Yaklaşık. 11 cm / 4.3 in, Yükseklik : Yaklaşık. 19 cm / 7.5 in (Manuel Ölçüm, Hafif Hatalar Olabilir) Kapasite : Yaklaşık.

Karakterislikler teklif

Item Type:
Mist Humidifier
Material:
ABS
Product Size:
Length
Capacity:
Approx.

Alıcılar da seçin