.

.

Mücevher Kutusu 3 Katmanlı Ahşap Mücevher Kutusu Kilitli Retro Pazen Takı Küpe Kolye Bilezik Saklama Kutusu (Renk: Ahşap Rengi)

Mücevher Kutusu 3 Katmanlı Ahşap Mücevher Kutusu Kilitli Retro Pazen Takı Küpe Kolye Bilezik Saklama Kutusu (Renk: Ahşap Rengi)

₺ 220.50

Stokta
Mağazada

Yüksek kaliteli çevre dostu malzeme ile kaplanmış, Mücevherlerinizin çizilmesini ve çarpışmasını önler.Noel,Doğum Günü,Yıldönümü,Anneler Günü, Sevgililer Günü vb. Kız arkadaşın, kızın, eşin, arkadaşların için güzel bir hediye.Seyahat için harika, taşınabilir ve hafif, bagaj çantanızın içine yerleştirilmesi kolay, çok fazla yer kaplamayacak, seyahat için uygun. [Boyut (Uxgxy)] 29 X19 X17.5 cm. [Çekici Görünümlü] Mücevherlerinizin çizilmesini ve gölgelenmesini önlemek için kaliteli Ahşap, yumuşak süet kadife astardan yapılmıştır. [Pratik Düzen] çeşitli bölme tasarımı, içindeki her türlü mücevherinizi düzgün bir şekilde düzenlemenizi sağlar.Sevgili müşteri, bizim dükkana hoşgeldiniz.Mağazamız dürüstlükle çalışır ve ana ürünler mücevher kutuları, saklama kutuları, mücevher saklama kutuları vb.Müşterilere en kaliteli ürünleri sunmayı taahhüt ettik, lütfen satın aldığınızdan emin olun.Güzelliği seven her insan, koyamayacağı bir sürü bebek mücevherine sahip olacak ve mücevher kutularının gelişimi sürekli yenilik yapıyor.Örneğin, ambalajlama için karışık desenlerin kullanılması, kutuların desenlerinde yeni yenilikler getirmiştir.Hem harici hem de dahili olarak herkesin performansını büyük ölçüde artıracaktır. self-confidence.An zarif mücevher kutusu sadece güzellik severlerin bebeklerinin güzel bir ev bulmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda herkesin olağanüstü estetiğini ve tadını yansıtır ve aynı zamanda hayatın tadını süslemek için mükemmel bir seçimdir.Ürün Adı : Mücevher Kut Usuürün Malzemesi : PU/Deri/Ahşap/camkullanım : yüzük, küpe, bilezik, kolye, saat vb.Depolamak için.Hatırlatmalar : 1. Lütfen satın almadan önce boyutunu ve rengini kontrol edin.Ekran hatası nedeniyle, gerçek ürünün hafif bir renk farkı olabilir, lütfen anlayın. 2. Ürün boyutu verileri sadece referans içindir.Ürünün boyutu elle ölçülür, hafif hatalar için lütfen gerçek ürüne bakın, teşekkür ederim. 3. Ürünlerimiz veya siparişlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin, size yürekten hizmet edeceğiz ve 207 saat içinde size cevap vereceğiz, tekrar ziyaretinizi dört gözle bekliyoruz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin