.

.

Çok fonksiyonlu Zemin Süpürgesi, Silecek Kenar Temizleme Aracı Zemin Temizleyici Süpürge, Zemin Halıları için Toz Giderme (yeşil)

Çok fonksiyonlu Zemin Süpürgesi, Silecek Kenar Temizleme Aracı Zemin Temizleyici Süpürge, Zemin Halıları için Toz Giderme (yeşil)

₺ 59.97

Stokta
Mağazada

Yerleşik silecek kenarı, pencere duşlarını ve ön camları kolaylıkla temizler, fayans betonu veya veranda güverteleri veya iç döşeme gibi herhangi bir parke yüzeyindeki sıvı dökülmelerini silmek için harika çalışır.Temizlemesi ve bakımı kolaydır, günlük ev temizliği için uygun olan artık evcil hayvan tüylerini sabunlu suyla yıkayabilirsiniz.Teleskopik bir tutamak ile uzunluk, yüksek yerlerdeki lekelerin ve tozun temizlenmesini kolaylaştırmak için kolayca ayarlanabilir.Fırça kafası, halı, parke ve linolyumdan evcil hayvan tüylerini çıkarabilen kauçuk + PP malzeme kullanır.Çok fonksiyonlu temizleme araçları, zeminleri, halıları, fayansları, pencereleri vb.Temizlemek için kullanılabilir.Özellik : 1. Çok fonksiyonlu temizleme araçları, zeminleri, halıları, fayansları, pencereleri vb.Temizlemek için kullanılabilir.2. Fırça kafası, halı, parke ve linolyumdan evcil hayvan tüylerini çıkarabilen kauçuk + PP malzeme kullanır.3. Temizlemesi ve bakımı kolaydır, günlük ev temizliği için uygun olan artık evcil hayvan tüylerini sabunlu suyla yıkayabilirsiniz.4. Teleskopik bir tutamak ile uzunluk, yüksek yerlerdeki lekelerin ve tozun temizlenmesini kolaylaştırmak için kolayca ayarlanabilir.5. Yerleşik silecek kenarı, pencere duşlarını ve ön camları kolaylıkla temizler, fayans betonu veya veranda güverteleri veya iç döşeme gibi herhangi bir parke yüzeyindeki sıvı dökülmelerini silmek için harika çalışır.Spec : saçlar yapışmaz Broom Brush Kafa Malzeme : Kauçuk+PPColor : Pembe, Yeşil, Siyah, Mavi (İsteğe bağlı)İşlevi, Durum : %100 Marka bod y Türü : : -,, Çok fonksiyonlu, saç removal Applicable Senaryo : Ev, evcil hayvan epilasyon, kat, cam, carpet Weight : Yaklaşık elleri yıkamak gerek. 602g / 21.2 ozmaksimum Uzunluk : Yaklaşık. 122 cm / 48.0 in Broom : Yaklaşık. 32 cm / 12.6 inçpaket Listesi : 1 x Süpürge Kafası1 x Süpürge Çubuk (3 Bölüm) Not : 1.Izin lütfen 0-1 inç hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.2.Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin