.

.

ECSWP Kağıt havlu tutacağı-Mermer Kağıt Havlu Tutacağı Bakır Kaplama Ayaklı Mutfak Kağıt Havlu Tutacağı Mermer Tabanlı (Renk:

ECSWP Kağıt havlu tutacağı-Mermer Kağıt Havlu Tutacağı Bakır Kaplama Ayaklı Mutfak Kağıt Havlu Tutacağı Mermer Tabanlı (Renk:

₺ 1005.03

Stokta
Mağazada

★ Dayanıklı, ağır doğal katı mermer taban, kağıt havlu tutucuyu sağlam tutar ve kararlılığı ve işlevselliği artırır. ★ Zengin cilalı pirinç çubuk yüzeyi elle, herhangi bir renk değişimi kendi benzersizliğidir. ★Bu Mermer Kağıt Rulo Tutucu, monoton rulo Tutucular için harika bir alternatiftir.Neden olan bakterileri gizlemek oluklar olmaz ayrıca, mermer olduğunu gösteriyor. ★Bu zarif rulo tutucu sizi hayal kırıklığına uğratmayacak ve herhangi bir masaya veya tezgaha bir sınıf öğesi ekleyecektir. ★ Boyutlar (Taban çapı ×Yükseklik) : 15 × 30 cm,mutfak ve banyo için idealdir.+ H65 katı brass Size 15 f * 30 cm Colour : Siyah , Gray Weight : yaklaşık 2000 g packing Suitable sonra : mutfak, yemek masası, otel, restoran, office Durable, ağır katı doğal mermer tabanı tutar kağıt havlu askısı sağlam ve artış istikrar ve işlevsellik öğe Adı : mutfak banyo roll holder Material : Doğal mermer taban.Zengin cilalı pirinç çubuk yüzeyi elle, herhangi bir renk varyasyonu kendi benzersizliğidir.İki kurulum yöntemi : kendinden yapışkanlı kurulum veya duvara monte kurulumnot : ışık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğelerin renginin gerçek öğeden biraz farklı olmasına neden olabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin