.

.

YPSMWXG Evrensel Bebek Arabası Yardımcı Pedalı, 3-7 Yaş Arası Çocuklar için Römorklar için Uygun 360°Dönen PU Evrensel Tekerleklerle

YPSMWXG Evrensel Bebek Arabası Yardımcı Pedalı, 3-7 Yaş Arası Çocuklar için Römorklar için Uygun 360°Dönen PU Evrensel Tekerleklerle

₺ 201.60

Stokta
Mağazada

1. Bebek arabası panosu tüm bebek arabaları için uygun değildir, lütfen satın almadan önce dikkatlice sökün ve monte edin. 2.3-7 yaşında, yük kapasitesi 25 kg'dır.Demir çubuğun çapı 2,5 cm'den az olmalıdır.Demir çubuğun uzunluğu 23 cm'den büyük olmalıdır.Demir çubuk yerden 12-17 cm mesafede tutulmalıdır. 3. Hareketli ve monte edilebilir koltuk, böylece çocuklar pedallara oturabilir ve ayakta durabilir.Kullanılmadığı zaman pedalları yerine sabitleyebilen saklama kayışı. 4. Bu bebek arabası tahtası, bebek arabasında ve diğeri pedalda uyuyan iki çocuğu olan aileler için çok uygundur. 5. Bu arazi aracı panoları, kullanmadan önce arabanın arka yapısının yatay borusuna/aksına sabitlenmelidir.Tek konektör, şemsiye ve gizli fren arabaları dahil olmak üzere çoğu bebek arabası ve bebek arabası için uygundur.Sonsuz pozisyon ayarı ile açıklama Ürün Açıklaması Özellikler : Evrensel bağlayıcı, Basit, Şartname gereken başka araçlar veya adaptör ayarlamak için hızlı ve kolay : Malzeme : çevre koruma PP + PU malzeme Modeli : 13 koltuk (hareketli) Boyutu : yaklaşık 35 x Boyutlar /.78inx10.1x off-road aracı kurulu (pedal fabrikadan çıkmadan önce monte edilmiş ve kolayca monte ve aldıktan sonra yüklenebilir 35in Maksimum yük : 25kg Uygulanabilir yaş : 3-7 yaşlarında Ambalaj : .) Not : 1. Ekran parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktör nedeniyle, öğenin gerçek rengi web sitesinde görüntülenen resimden biraz farklı olabilir. 2. Lütfen ölçüm verilerinde hafif bir sapmaya izin verin. 3. 1-3 cm hataya izin verin.

Karakterislikler teklif

Material:
environmental protection PP + PU material
Model:
With seat (movable)
Size:
about 35cm x 26cm / 13.78inx10.24in
Maximum load:
25kg
Applicable age:
about 3-7 years old
Packing:
1x off-road vehicle board
(The pedal has not been assembled before leaving the factory, and can be easily assembled and installed after receipt.) :
Note:
1. Due to many factors such as display brightness and light brightness, the actual color of the item may be slightly different from the picture displayed on the website. :
2. Please allow a slight deviation in the measurement data. :
3. Allow 1-3 cm error :

Alıcılar da seçin