.

.

Iğne Makas, Vintage Paslanmaz Çelik 3.7 İn Terzi Makas Dikiş Makas Nakış Dikiş Zanaat Sanat Eseri için(Yuvarlak Kafa Gümüş MJ-FY02)

Iğne Makas, Vintage Paslanmaz Çelik 3.7 İn Terzi Makas Dikiş Makas Nakış Dikiş Zanaat Sanat Eseri için(Yuvarlak Kafa Gümüş MJ-FY02)

₺ 22.77

Stokta
Mağazada

Retro nakış makas, küçük ve zarif, keskin bıçak kesme düzgünce, hafif ve taşıması kolay, uzun süre tutmak için yorgun değil.Yüksek kalite paslanmaz çelik, nakış makası keskin hatlı, dayanıklı, pas‑geçirmez, güçlü ve gevşek olmasını sağlamak için yapılmış.Tüm paslanmaz çelik altın kaplama, yüzey ayna cilalıdır ve yuvarlatılmış köşeler kazara yaralanmayı önlemek için parlatılır.Keskin bıçak kolayca öğeleri kesebilir, makas yüksek sertliğe sahiptir ve bıçak birden fazla işlemle yapılır.Nakış, iğne işi, iplik, dikiş el sanatları, sanat eserleri ve daha fazlası için çok uygundur. handmade.It DIY seven arkadaşlara hediyeler için en iyi seçimdir.Özellik : 1. Retro nakış makas, küçük ve zarif, keskin bıçak kesme düzgünce, hafif ve taşıması kolay, uzun süre tutmak için yorgun değil2. Yüksek kalite paslanmaz çelik, nakış makası keskin hatlı, dayanıklı,‑loose3 geçirmez, güçlü ve pas sağlamak için yapılmış. Tüm paslanmaz çelik altın kaplama, yüzey ayna cilalıdır ve yuvarlatılmış köşeler kazara yaralanmayı önlemek için parlatılmıştır4. Keskin bıçak öğeleri kolayca kesebilir, makas yüksek sertliğe sahiptir ve bıçak birden fazla işlemle yapılır5. Nakış, iğne işi, iplik, dikiş el sanatları, sanat eserleri ve daha fazlası için çok uygundur. handmade.It DIYSpecification : Öğe Türü : Retro Nakış makasmalzeme : Paslanmaz çelikboyutu : Toplam Uzunluğu Yaklaşık. 9.3 cm / 3.7 in (Manuel Ölçüm, 0-0.5 cm Hata Olacak) Paket Listesi : 1 x Vintage Nakış makasnot : Manuel ölçüm nedeniyle 0-2 cm hataya izin verin.Senin için teşekkürler understanding.Do çocukların dokunabileceği bir yere koymayın. it.Do makasa zarar vermemek için boş kesmeyin.

Karakterislikler teklif

Item Type:
Retro Embroidery Scissors
Material:
Stainless Steel
Size:
Total Length Approx. 9.3cm/3.7in (Manual Measurement, There Will Be 0-0.5cm Error)
Package List:
1 x Vintage Embroidery Scissors :
Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.Do not place it in a place where children can touch it. Do not cut it empty, so as not to damage the scissors. :

Alıcılar da seçin