.

.

QAZWC-A1 Pull - up Yatay Çubuk Ev Çocuk Kapalı Tek Paralel Barlar Artan Streç Lomber Traksiyon Boom Fitness Ekipmanları (Renk:

QAZWC-A1 Pull - up Yatay Çubuk Ev Çocuk Kapalı Tek Paralel Barlar Artan Streç Lomber Traksiyon Boom Fitness Ekipmanları (Renk:

₺ 159.60

Stokta
Mağazada

Çoklu kavrama-Kapı için çekme çubuğumuz, geniş, dar ve nötr kavrama egzersizini rahatça gerçekleştirebileceğiniz farklı pozisyonlara sahip 10 tutamağa sahiptir.Kulplar, ellerinizi kaymadan korumak için benzersiz bir şekle sahip yükseltilmiş köpükle kaplıdır, yumuşak köpük elleriniz için daha fazla konfor sağlar. ·Kolay kurulum, alet veya sondaj gerektirmez,montajı, sökülmesi ve saklanması kolaydır. ·Ev spor salonunu ev dönüşü etrafında kullanmayı kolaylaştıran güçlü bir cihaz. * Kaymayı önlemek için rahat bir tutuş sağlayan ve yeniden kullanımı en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olan köpükle kaplanmıştır. * Yetişkinler veya çocuklar için egzersiz yapmak, fitness meraklıları ve yaşlılar için egzersiz yapmak için mükemmeldir, evde egzersiz alanında kolayca etkili bir şekilde egzersiz yapmanıza yardımcı olur. ✔ Üstün kaliteli ürünler ✔ Güvenli eğitim sağlamak için tasarlandı ✔ Ağır çelik konstrüksiyon ✔ Spor salonu bağımlıları için ideal hediye Çevrimiçi en iyi spor malzemeleri tedarikçilerinden biri, formda, sağlıklı ve aktif kalmanıza yardımcı olacak kaliteli, dayanıklı ve uygun fiyatlı ürünler sunar.Özel fitness ihtiyaçlarınız için tasarlanmış alet ve ekipmanları satın alın.Kapı Spor Salonu Çekme Çubuklarımız, her kuruşa değecek özellikler ve avantajlar sunar. Ana ürünler arasında çekme çubukları, kavrama egzersiz makineleri, ab egzersiz silindirleri, mutfak öğütücüler vb.Bulunur.Müşterilerimize güvenli ve güvenilir fitness ekipmanları sunmayı taahhüt ediyoruz ve ürün kalitesiyle ilgili sıkı gereksinimlerimiz güvenli kullanım sağlıyor.Ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa, ürün için ömür boyu garanti veriyoruz, lütfen bize geri yazın, ilgileneceğiz ve müşterinin tamamen memnun olduğundan emin olacağız.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin