.

.

VAPARA 40. Doğum Günü Süsleri Tasarlıyor-3 Paket Eğlenceli, Sanatsal 11x14 Doğum Günü Posterleri-Erkekler ve Kadınlar için 40.

VAPARA 40. Doğum Günü Süsleri Tasarlıyor-3 Paket Eğlenceli, Sanatsal 11x14 Doğum Günü Posterleri-Erkekler ve Kadınlar için 40.

₺ 32.97

Stokta
Mağazada

40. doğum günü partini bir sonraki seviyeye taşımak ister misin?Vapara Designs 1982 posterleri sohbete yeni başlayanlar, okunması eğlenceli ve harika görünüyor!.Doğduğunuz yılla ilgili eğlenceli gerçekleri, 40 yılın ilginç manzarasını ve çocukluk ve gençlik yıllarından popüler olan şeyleri içeren 3 fantastik poster alırsınız, böylece siz ve misafirleriniz anılarınızı paylaşabilirsiniz.Bunları masa süslemeleri, duvar dekoru olarak kullanın veya posteri fotoğraf kabini desteği olarak elinizde tutun.1982'nin arka sayfasında parti katılımcılarının imzalamaları için bir imza bölümü var; ne harika bir hatıra!. 11x14 " posterler profesyonelce kalın, kaliteli kart stoğu kağıda basılmıştır.1982'nin özünü geri getirmek için canlı renkler, görüntüler ve yazı tipleri kullanır. Ayrıca harika bir hediye yapar.Kalın bir zarf içinde paketlenir, böylece herhangi bir kıvrım, kıvrım, kırışık veya kırışıklık olmadan mükemmel durumda gelirler.ABD'de tasarlanmış, basılmış ve paketlenmiştir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin