.

.

MOFT Görünmez Kompakt Dizüstü Bilgisayar Standı, Yapışkan ve Tekrar Kullanılabilir, Mini Versiyon, 25° Ayarlanabilir Açı, 15.6”

MOFT Görünmez Kompakt Dizüstü Bilgisayar Standı, Yapışkan ve Tekrar Kullanılabilir, Mini Versiyon, 25° Ayarlanabilir Açı, 15.6”

₺ 47.97

Stokta
Mağazada

[Çok Daha Küçük, Daha Taşınabilir] Boyutları 136*224 * 3 mm'dir, bu da çok daha fazlasıdır compact.It dizüstü bilgisayarın altında daha az yer kaplar ve taşımayı daha önce hiç olmadığı kadar hafif hale getirir. [Konfor için Dik Açı] 25° yükseklik açısı ile, dizüstü bilgisayarınızı yaklaşık göz seviyenize getirerek dizüstü bilgisayarınızın ergonomisini büyük ölçüde geliştirerek doğal olarak daha düz oturmanızı sağlar. [Daha iyi ısı Dağılımı] Isı dağılımı verimliliğini önemli ölçüde artırır, çünkü dizüstü bilgisayarın tabanının yalnızca küçük bir bölümünü kaplarken bir dizüstü bilgisayarı masadan ayırır. "[Bir Saniyelik Kurulum] Her zaman ve her yerde MOFT standı kadar kurulumu ve takılması kolaydır.Kullanışlı katlanabilir tasarımı sayesinde, kurulumu tam anlamıyla bir saniye sürer. ". [İyi Takılmış ve Tekrar Kullanılabilir] Tek bir iz bırakmayacak çıkarılabilir tutkalla oluşturulduğundan, aynı etkili yapışkanlıkla birden çok kez ayrılabilir ve yeniden yapıştırılabilir. [Kurulum]Yapışkan arka tarafın koruma filmini soyun.Cihazın altına yapıştırın, dizüstü bilgisayar standının menteşenin yakınında olduğundan emin olun.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin