.

.

FENXİXİ Makyaj Fırça Seti 10 adet Elmas Kaplı Kolu Glitter Kozmetik Araçları Makyaj Aracı

FENXİXİ Makyaj Fırça Seti 10 adet Elmas Kaplı Kolu Glitter Kozmetik Araçları Makyaj Aracı

₺ 618.57

Stokta
Mağazada

Fırça seti, pratik olan ve günlük kullanım için temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek farklı şık tasarımlara sahip fırçalar içerir.Şık, boğucu saçlar, cildi çizmesi kolay değil, toz dökmesi kolay değil, solma yok, düşme yok, uzun süre kullanılabilir.Fondöten, fondöten, allık, kapatıcı vb.Için çok uygundur.yüz ve göz uygulamaları için.Yumuşak kıllar-Mikrokristalin ipeğin dokusu yumuşaktır ve sildiğinizde biraz su gibi hisseder. face.It çok rahat hissediyor ve insanların onu sevmesini sağlıyor.Profesyonel veya kişisel kullanım için uygundur-Profesyonel makyaj fırça seti sadece profesyoneller için değil yeni başlayanlar için de gereklidir.Şartname : Fırça seti, pratik olan ve günlük kullanım için temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek farklı şık tasarımlara sahip fırçalar içerir.Şık, boğucu saçlar, cildi çizmesi kolay değil, toz dökmesi kolay değil, solma yok, düşme yok, uzun süre kullanılabilir.Fondöten, fondöten, allık, kapatıcı vb.Için çok uygundur.yüz ve göz uygulamaları için.Yumuşak kıllar-Mikrokristalin ipeğin dokusu yumuşaktır ve sildiğinizde biraz su gibi hisseder. face.It çok rahat hissediyor ve insanların onu sevmesini sağlıyor.Profesyonel veya kişisel kullanım için uygundur-Profesyonel makyaj fırça seti sadece profesyoneller için değil yeni başlayanlar için de gereklidir.Renk : Yeşilboyutu : 25*12*5mmpaket İçeriği : 10 x Elmas makyaj fırçasısadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.Not : Işık çekimi ve farklı monitörler, resimdeki nesnelerin renginin gerçek nesneden biraz farklı olmasına neden olabilir.İzin verilen ölçüm hatası +/- 1-3 cm.

Karakterislikler teklif

The brush set contains brushes of different fashionable designs, which are practical and can meet your basic needs for daily use. :
Stylish, sultry hair, not easy to scratch the skin, not easy to shed powder, no fading, no falling, can be used for a long time. :
Very suitable for foundation, foundation, blush, concealer, etc. for facial and eye applications. :
Soft bristles-The texture of microcrystalline silk is soft and feels like a little water when you wipe your face. It feels very comfortable and makes people love it. :
Suitable for professional or personal use-The professional makeup brush set is essential not only for professionals but also for beginners. :
Color:
green
Size:
25*12*5mm
Package Contents:
10 x Diamond makeup brush :
Only the above package contents, not including other products. :
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.

Alıcılar da seçin