.

.

EMMA Beauty Aktif Oje, Uzun Ömürlü Tırnak Rengi, 12 + Ücretsiz Formül, %100 Vegan ve Zulümsüz, Neşeli Öpücük-Mas!, 0.5 fl. oz.

EMMA Beauty Aktif Oje, Uzun Ömürlü Tırnak Rengi, 12 + Ücretsiz Formül, %100 Vegan ve Zulümsüz, Neşeli Öpücük-Mas!, 0.5 fl. oz.

₺ 18.00

Stokta
Mağazada

Hızlı Kuru Formül.Aşınma ve parlaklık bir haftaya kadar dayanır. 12 + Serbest formül.PETA Sertifikalı, zulümsüz ve vegan.5 ons.EMMA V. S. N. P. Çok Özel Oje anlamına gelir.EMMA, dünyanın ilk hızlı moda ojesidir ve her gün yepyeni koleksiyonlara sahiptir. month.In her kıyafetle birlikte gelen modaya uygun, güncel oje renklerine ek olarak, EMMA ojeleri zulümsüz ve kullanımı güvenlidir.EMMA V. S. N. P. tırnak cilaları 12 + İçermez ve Toluen, Dibütil Ftalat (DBP), Formaldehit, Formaldehit Reçinesi, Kafur, TPHP, Ksilen, Etil Tosilamid, MEHQ/HQ, Metilizotiazolinon, Parabenler, Hayvansal Kaynaklı Bileşenler ve Glüten içermez.Emma'nın satın alabileceğiniz ve kullanabileceğiniz en güvenli oje olduğundan emin olun.EMMA V.S.N.P.is sadece 12 + Ücretsiz ve PETA Sertifikalı değil, aynı zamanda tırnak plağına ve kütikül bölgesine daha da fazla fayda sağlayan yeni bir besleyici formüle sahiptir.EMMA V. S. N. P. Besleyici Formülü Şunları içerir : Retinol (A Vitamini)-Nemlendirici yararları ve yaşlanma karşıtı özellikleri için kullanılan retinol, tırnakları ve tırnak etlerini korur ve nemlendirir.Biyotin (B7 Vitamini) - Kırılgan tırnakların (yontulmuş, bölünmüş veya çatlamış) popülasyonun yaklaşık %20'sini etkilediği tahmin edilmektedir.Çalışmalar, Biyotinin tırnakların kalınlığını arttırdığını ve tırnak bölünmesini azalttığını göstermiştir.Tokoferol ( E Vitamini) - Tırnakların soyulmasına, çatlamasına ve sararmasına neden olan sarı tırnak sendromunu önler.Tokoferol ayrıca tırnak yatağının etrafındaki çatlak tırnak etlerini ve kuru cildi nemlendirir ve önler.Keratin (Protein) - Tırnak sağlığında önemli bir rol oynar.Keratin, tırnakların yapıldığı doğal keratin proteinine ekleyerek tırnakları daha güçlü ve daha esnek hale getirerek hasardan korur.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin