.

.

ASA 3D Baskı Filament, UV Yaşlanma Direnci, Düşük Koku, Yüksek ısı direnci 1,75 mm ASA Filament, 1kg Makara, Siyah, 1,75 mm

ASA 3D Baskı Filament, UV Yaşlanma Direnci, Düşük Koku, Yüksek ısı direnci 1,75 mm ASA Filament, 1kg Makara, Siyah, 1,75 mm

₺ 112.20

Stokta
Mağazada

【ASA Filament】 ASA, ABS malzemesine benzer yapı ve özelliklere sahip bir reçinedir ve sıcaklık dayanımı, tokluk, mukavemet, etc.It geleneksel el plakası parçalarının uygulanmasında abs'yi değiştirmek için çok uygundur. 【Geniş Uygulama】ASA malzemesi doğal hava koşullarına ve UV direncine sahiptir ve dış mekan uygulamaları için ABS'den daha uygundur.Asa'nın mükemmel mekanik mukavemeti ve ısı direnci çoğu ABS uygulamasının yerini alabilir. 【Vakumlu Sızdırmaz Ambalaj】ASA, şeffaf naylon torbalardan daha suya dayanıklı ve tamamen neme dayanıklı olabilen alüminyum folyo torbalarda paketlenmiştir.Alüminyum folyo torbası yerleşik bir sızdırmazlık şeridine sahiptir ve ısı sızdırmazlığı yırtıldıktan ve malzemenin kuru durumu uzadıktan sonra alüminyum folyo torbası tekrar kullanılabilir. 【Kararlı Boyut Toleransı】 Tutarlı besleme ve kararlı baskılar sağlamak için minimum tolerans ve düşük çözgü, tıkanma yok, son derece yüksek başarılı oran, olağanüstü bir yüzey kaplamasına sahip ve son derece hassas olan basılı parçalarla sonuçlanır. 【Arapsaçı Ücretsiz ve Hiçbir Plugging】 Tam 1 KG 3 D yazıcı filament makara, mükemmel yuvarlaklık ve çok sıkı çap toleransı, örtüşmeyen veya arapsaçı.İyi eritin, çatlama yok, kabarcık yok.memeyi veya ekstrüderini tıkamadan sorunsuz ve sürekli besleyin.Özellik : Bütadien monomerini kararsız çift bağlarla değiştirmek için ASA reçinesinin polimerizasyon işleminde doymamış çift bağ içermeyen akrilik kauçuk kullanımı sayesinde, ASA malzemesi, dış mekan uygulamaları için daha uygun olan ABS'den daha iyi olan doğal hava koşullarına ve UV direncine sahiptir.Şartname : Meme sıcaklığı : 240-270 ° CSuggested meme boyutu : ≤ 0.02 mm Bottom plaka sıcaklığı : 90-110°CRat aralığı : 0.18-0.2 mm Cooling fan : off Printing hız : 20-90 mm/kullanım için sİnstructions 1. PLA, PETG ve diğer malzemelerle karşılaştırıldığında, parça kalıplama işlemi sırasında artık stresin serbest bırakılmasına yardımcı olmak için ASA / ABS malzemelerinin baskı işlemi sırasında daha yüksek bir ortam sıcaklığına sahip olması gerekir.Yazdırmayı etkili bir şekilde önlemek için lütfen yazdırma işlemi sırasında yazıcıyı kapalı tutun.Parçalar çarpık ve çatlamış.Cihazın bir ısıtma odası işlevi varsa, ısıtma odası sıcaklığının 60-80°C arasında ayarlanması önerilir. 2. Paketi uzun süre açtıktan sonra, baskı işlemi sırasında baskı kalitesinin düştüğü tespit edilirse, lütfen teli 4-6 saat boyunca 70-80°C'de kurutun.

Karakterislikler teklif

Nozzle temperature:
240-270°C
Suggested nozzle size:
≥0.02mm
Bottom plate temperature:
90-110°C
Rat spacing:
0.18-0.2mm
Cooling fan:
off
Printing speed:
20-90 mm/s
Instructions for use :
1. Compared with PLA, PETG and other materials, ASA/ABS materials need to have a higher ambient temperature during the printing process to help release the residual stress during the part molding process. Please keep the printer closed during the printing process to effectively avoid printing. The parts are warped and cracked. If the device has a heating chamber function, it is recommended to set the heating chamber temperature between 60-80°C. :
2. After opening the package for a long time, if the print quality is found to decrease during the printing process, please dry the wire at 70-80°C for 4-6 hours. :

Alıcılar da seçin