.

.

Fafeicy 10 adet Genleşme Cıvataları Kanca, Paslanmaz Çelik Açılış Delik, Haberleşme Cihazları için, Güç Tesisleri

Fafeicy 10 adet Genleşme Cıvataları Kanca, Paslanmaz Çelik Açılış Delik, Haberleşme Cihazları için, Güç Tesisleri

₺ 45.57

Stokta
Mağazada

Genleşme kancası, paslanmaya dayanıklı, korozyona dayanıklı, güçlü ve dayanıklı 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Genleşme cıvatası kancaları, tıbbi ekipmanlarda, iletişim ekipmanlarında, enerji tesislerinde, elektronik ürünlerde, gemi montajında vb.Kullanılabilen geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir.Genleşme cıvatasının ağır hizmet tipi kancasının montajı kolaydır, karmaşık işlemler gerektirmez, güçlü taşıma kapasitesine sahiptir ve düşmesi kolay değildir.Genleşme cıvatası kancaları ayrıca korkuluklarda, hırsızlık önleyici kapı ve pencerelerde, yağmur örtüsünde, klima çerçevesi sabitlemesinde, ev dekorasyonunda, mühendislikte vb.Yaygın olarak kullanılabilir.Bu genleşme cıvatası pazarlığı, ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar ekonomik ve pratik 10 genleşme cıvatası içerir.Şartname : Öğe Türü : genleşme cıvataları Malzeme : 304 Paslanmaz Çelik Vida Çubuk Çapı : Yaklaşık. 6mm / 0.2 in Genleşme Cıvataları Uzunluğu : Yaklaşık. 90mm / 3.5 in Uygulama : Yaygın koruyucu çitler, anti-hırsızlık kapı ve pencere, kanopiler, klima dış çerçeve sabitleme, ev geliştirme, mühendislik, vb.Nasıl Kullanılır : 1. Genleşme vidası muhafazasıyla aynı çapa sahip bir darbeli matkap ucu seçin ve deliği açmak için elektrikli matkabın üzerine takın.Deliğin derinliği, genleşme cıvatalarının uzunluğu ile aynıdır ve daha sonra genleşme cıvataları kitini birlikte deliğe vurun.Not : matkap derin olduğunda cıvataların deliğe düşmesini önlemek için somunu sökmeyin. 2. Somunu 2-3 tokayı sıktıktan sonra, genleşme cıvatalarının nispeten sıkı ve gevşek olmadığını hisseder, ardından somunu sökün ve sabitleme parçasını sabit parçadaki deliklerle cıvatalara hizalayın ve dış tarafa monte edilen contayı veya yayı takın Somunu yıkayıcı ile sıkın.Paket listesi : 10 x genleşme cıvataları.

Karakterislikler teklif

Item Type:
Expansion Bolts
Material:
304 Stainless Steel
Screw Rod Diameter:
Approx. 6mm / 0.2in
Expansion Bolts Length:
Approx. 90mm / 3.5in
Application:
Widely used in protective fences, anti-theft doors and window, canopies, air-conditioning outer frame fixing, home improvement, engineering, etc.
How to Use:
 
1. Choose an impact drill bit with the same diameter as the expansion screw casing and install it on the electric drill to drill the hole. The depth of the hole is the same as the length of the expansion bolts, and then knock the expansion bolts kit into the hole together. Note:
do not put the nut unscrew it to prevent the bolts from falling into the hole when the drill is deep. 
2. After tightening the nut 2-3 buckle, it feels that the expansion bolts is relatively tight and not loose, then unscrew the nut, and align the fixing piece with holes on the fixed item to the bolts and install the gasket or spring installed on the outside Tighten the nut with the washer. :
Package List:
10 x Expansion Bolts :

Alıcılar da seçin