.

.

NALATİ 2-Light 65 Küre Zemin Lambası,Oturma Odası ve Yatak Odaları ve Ofisler için Ayakta ışık-Siyah Kapalı Kutup ışığı (Toprak)

NALATİ 2-Light 65 Küre Zemin Lambası,Oturma Odası ve Yatak Odaları ve Ofisler için Ayakta ışık-Siyah Kapalı Kutup ışığı (Toprak)

₺ 178.44

Stokta
Mağazada

1.Boyut : Işık standı Max H : 65", Abajur Boyutu : 6.3"D ,Ampul tipi : E12, ampuller dahil değildir(LED ampuller kullanılması önerilir, lütfen tungsten ampuller kullanmamaya çalışın). 2.Sanatsal Tasarım : Siyah parlak lamba tutucu ve çok renkli gezegen elemanlarına sahip 2 küre lamba gölgesi, sırasıyla farklı yönlere bakar, böylece ölü açı olmadan tüm alanın aydınlatmasını en üst düzeye çıkarabilir.Camımız elle üflendiğinden, her abajurun kendi farkı olduğunu lütfen unutmayın. 3. Çok sahne : tüm durumlar için Uygun, yatak odası, oturma odası ve çalışma rooms.No nereye yerleştirildiği önemli değil, eşsiz güzelliğini gösterebilir. 4.Kurulum : üstün kalite ve güvenlik için sertifikalı tüm görev zemin lambası, nihai dayanıklılık ve sağlamlık için yağ siyahı ile bitmiş metal konstrüksiyon,tüm ürünlerimiz kurulumu kolaylaştırmak için uygun bir kurulum paketi(Kordonlu 1 Zemin Lambası ve 1 Talimat Sayfası dahil) ile birlikte gelir. 5.Müşteri Memnuniyeti : Güvenlik için UL sertifikası.Ürünlerimiz için 12 ay garanti veriyoruz.Eğer herhangi bir sorunuz Varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin lütfen!. 【Mağaza Hakkında】NALATİ, mutfak, yemek odası ve banyo ürünlerinin üretimi, tasarımı ve pazarlanması konusunda uzmanlaşmış, Ev Eşyalarında profesyonel bir markadır.NALATİ, zengin ürün sunan, kalitesi, değeri, işlevi ve tarzı üzerinde duruluyor.Müşterilere geniş bir ürün ve stil yelpazesi sunmak için çok çalışıyoruz, ayrıca ürünlerimizin müşterileri daha memnun hale getirmesi için 12 ay garanti veriyoruz!【NALATİ Aydınlatması Hakkında】 Basit gövde ve süslenmemiş küreler, orta yüzyılın yanı sıra çağdaş, Asya ve modern dekor şemalarına uyan lüks bir his yaratır.Lamba yüksek kaliteli cam abajur ve metal lamba tutucu ile birlikte, temel ağır olmuştur, tüm ürün ağırlığı kullanım sırasında devrilme lamba vücut önlemek için 13.67 kilo ulaşır ve zemin lamba yatak odası, oturma odası ve çalışma odaları, tüm durumlar için uygun hatta çok uygun olan çıkmaz sokak, olmadan tüm alanı aydınlatmak için yeterli olan ayrı yönde iki abajurlar vardır.Kordon and1*313 çeşitli ampuller gibi Edison ampuller,Akkor ampuller,Kompakt ve LED ampuller kullanılmaz E max Applicable Ampul Tipi : 2. Öğretim Sheet Wattage f ile Multicolor Dimension : Işık standı Max H : 65",Abajur : 6.3"DShade Malzeme : Metal;Glassİtem Paket Miktarı : 1İncluded Bileşenleri : 1 Zemin Lamba Siyah 900 şartname yıl Renk : ;.Çevreci oldukları için LED ampuller tavsiye edilir.【Uyarı】1.Lütfen kurulumdan önce elektrik kaynağını kestiğinizden emin olun.2.Daha uzun servis ömrü için lütfen kuru ortamda kullanın.3.Camımız elle üflendiğinden, her abajurun kendi abajuruna sahip olduğunu lütfen unutmayın. difference.4.It LED ampuller kullanılması tavsiye edilir, lütfen tungsten ampuller kullanmamaya çalışın, Lütfen resim efektinin beyaz akkor ampullerle eşleştiğini unutmayın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin